için kaldı

Galatasaray'da 4 eksik

Süper Lig'de Galatasaray 20. hafta maçında sahasında ligin son sırasına bulunan Kayserispor'u konuk edecek. Fatih Terim'in öğrencileri sahasında taraftarının desteği ile galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Galatasaray'da 4 eksik
Son Güncelleme: 2 Şubat 2020 Pazar 14:17
2 Şubat 2020 Pazar 13:24

Galatasaray, Süper Lig’in 20. hafta maçında Hes Kablo Kayserispor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Falcao, Saracchi ve Andone ile kart cezalısı Lemina maçta forma giyemeyecek. Fatih Terim'in öğrencileri sahasında taraftarının desteği ile rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Kayserispor ise deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Galatasaray - Kayserispor muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Linnes, Seri, Taylan, Feghouli, Emre, Ömer, Adem

Kayserispor: İsmail, Lopes, Rienstra, Oğuzhan, Emre Taşdemir, Campanharo, Kvzic, Aksel, Emre Demir, Henrique, Mesanovic

Galatasaray, Süper Lig’in geride kalan bölümünde 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 33 puanla 19. haftayı 6. sırada tamamladı. Hes Kablo Kayserispor ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi sonucunda 11 puan topladı ve 19. haftayı son sırada bitirdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan müsabakayı Galatasaray, 3-2’lik skorla kazanmıştı.

Son 3 maçını kazandı

Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, 16. haftada Göztepe’ye yenildikten sonra oynadığı müsabakalarında Antalyaspor, Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Kayserispor’u mağlup etti. Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

İki futbolcu ceza sınırında

Galatasaray’da Hes Kablo Kayserispor maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Younes Belhanda ve Adem Büyük yarınki müsabakada sarı kart görmeleri halinde 21. haftada oynanacak Kasımpaşa maçında görev alamayacak.

Dört futbolcu forma giyemeyecek

Galatasaray’da dört futbolcu sakatlık ve ceza nedeniyle Hes Kablo Kayserispor müsabakasında oynayamayacak. İttifak Holding Konyaspor ile oynanan maçta adale sakatlığı yaşayan Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi karşılaşmanın kadrosunda yer alamayacak. Sarı kart cezalısı olan Mario Lemina ile sakatlık sonrası adaptasyon süreci devam eden Florin Andone de karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Henry Onyekuru ve Ahmet Çalık ile kart cezası biten Marcao ise görev verilmesi durumunda maçta görev yapacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar