Galatasaray sezon sonu Onyekuru'yu gönderecek!

Everton’dan kiralanan sezon başında iyi giden fakat son zamanlarda kötü bir performans gerçekleştiren Onyekuru’nun sezon sonu gönderileceği belirtildi.

Galatasaray sezon sonu Onyekuru'yu gönderecek!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Mart 2019 Salı 10:54

Everton’dan kiralanan Henry Onyekuru’nun son haftalardaki takım oyunundaki silik görüntüsü Fatih Terim’i bir hayli zorluyor.

Ligin başından beri fizik kapasitesini geliştiremeyen ve akan oyunda kolay top kayıplarıyla göze batan Onyekuru’nun lig biter bitmez Everton’a geri gönderileceği öğrenilirken, oyuncu hakkında yapılan Dortmund, Bayern Münih, Sevilla gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Takım oyunundan uzak

TT Stadı’da attığı gollerle istatistik olarak iyi işler yaptığı gözlemlenen fakat oyun içerisinde ve özellikle deplasmanlarda takım oyunundan oldukça uzak görünen 21 yaşındaki futbolcunun tekrar kiralanmayacağı ifade edilirken, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde Trezeguet ile kanat problemini çözeceği öğrenildi.

Fatih Terim’in son oynanan Bursaspor maçında kendisinden istenen patlamayı yapamayan Henry Onyekuru için sezon sonuna kadar faydalanabileceği kadar faydalanmayı düşündüğü bildirildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar