Galatasaray, Patrick Van Aanholt'u transfer ediyor

Galatasaray, Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'a 2 yıllık resmi teklifini iletti. Teklife göre Cimbom, başarılı futbolcuya ilk yıl için 1,250 bin euro, ikinci yıl için ise 1,5 milyon euro net maaş önerdi.

Galatasaray, Patrick Van Aanholt'u transfer ediyor
Son Güncelleme: 13 Mart 2021 Cumartesi 14:31
13 Mart 2021 Cumartesi 14:22

Galatasaray'da transfer harekatı daha sezon bitmeden başladı. Sarı-Kırmızılılar, Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer harekatına start verdi. Listenin ilk başındaki isimlerden biri İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta forma giyen sol bek oyuncusu Patrick Van Aanholt.

Galatasaray'dan 2 yıllık teklif

Sarı-Kırmızılılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu için 2 yıllık teklif yaptı. Cimbom, ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro net, 500 bin euro başarı bonusu teklif etti. Galatasaray, Hollandalı yıldız için ikinci yıl ise 1.5 milyon Euro net ve başarı bonusu önerdi.

Chelsea'de de forma giydi

Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini değerlendirmeye alan Crystal Palace'ın vereceği cevap bekleniyor. PSV Eindhoven altyapısından yetişen 30 yaşındaki Van Aanholt, Chelsea, Newcastle ve Leicester gibi takımlarda da forma giydi.

30 yaşındaki Patrick Van Aanholt, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor. Van Aanholt bu sezon 17 maçta 2 asist üretti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar