için kaldı

Galatasaray, Fatih Terim ile 5 yıllık anlaşma sağladı

Galatasaray, Fatih Terim ile 5 yıllık bir anlaşma yaptı. Ekim ayında 2+3 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandığı KAP'a bildirilen anlaşmanın detayları da belli oldu!

Galatasaray, Fatih Terim ile 5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 1

Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir, Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak her konuda anlaşma sağladı. 5 yıllık imzanın atıldığı belirtilirken anlaşmanın gelecek hafta TFF'ye bildirileceği kaydedildi.

1 9
 
Galatasaray, Fatih Terim ile 5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 2

Terim'in herhangi bir yeni talepte bulunmadığı ve eski kontratla yola devam edileceği bildirilirken yıllık 3 milyon euro karşılığında TL bazında ödeme alacağı belirtilen Terim'in sözleşmesinde tazminat maddesi olmadığı da kaydedildi.

2 9
 
Galatasaray, Fatih Terim ile 5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 3

Galatasaray'ın başında dördüncü dönemini yaşayan Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin başında bugüne kadar toplam 17 kupa kaldıran Terim, Türk futbol tarihinin Avrupa'da kazanılan ilk başarısı olan UEFA Kupası şampiyonluğunun da baş mimarlarından biri oldu.

3 9
 
Galatasaray, Fatih Terim ile 5 yıllık anlaşma sağladı - Sayfa 4

Terim idaresinde Galatasaray, UEFA Kupası'nı kaldırarak Avrupa'da en önemli başarısını elde ederken, 6 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.Fatih Terim, Galatasaray'ın başında 7 kez lig şampiyonluğu yaşayarak, bu alanda rekorun da sahibi oldu.

4 9