Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Trezeguet açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kasımpaşa'nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet için, "Trezeguet'in bizde olmasını isteriz. 5 milyon euro serbest kalma maddesi. Biz kiralamadan yanayız UEFA kriterlerini zorlamama açısından" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Trezeguet açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
13 Haziran 2018 Çarşamba 22:19

Süper Lig'i gol kralı tamamlayan Bafetimbi Gomis hakkında konuşan Mustafa Cengiz, ''Gomis karakterli bir oyuncudur. Futbol bir şov işi ama biz amatör ruhu da önde tutuyoruz. Armanın peşindeki insanları seviyoruz. Gomis için de, başka futbolcumuz için de doğru bir fiyat, Galatasaray'ın lehine bir fiyat gelirse, biz de mutlu oluruz.'' açıklamasında bulundu.

"Trezeguet'in bizde olmasını isteriz"

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kasımpaşa'nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet hakkında konuşan Başkan Cengiz, ''Trezeguet'in bizde olmasını isteriz. 5 milyon euro serbest kalma maddesi. Biz kiralamadan yanayız UEFA kriterlerini zorlamama açısından. Karşı taraf talep edebilir, biz teklifimizi yaptık, geri çekildik.'' şeklinde konuştu.

"Türkiye Ligi, Avrupa'nın en iyi 4. ligidir"

Mevcut kadrodan övgü ile bahseden Galatasaray Başkanı Cengiz, ''Galatasaray bu kadrosuyla şampiyon oldu, bunu unutmayalım. Bu kadro değerli bir kadrodur. Bir çiçek vardır bazen açar, bazen açmaz. Futbol böyle bir oyun. İnsanların ihtiyaçları sınırsızdır. Futbol takımı da öyle ama sınırlamalarımız var. Gerek teknik ekip, gerek scout ekibin nokta atışlarla işi halledeceğini inanıyorum. Bana göre Türkiye Ligi, Avrupa'nın en iyi 4. ligidir. Fransa'dan da, İtalya'dan da iyi.'' vurgusunu yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar