için kaldı

Abdülkadir Ömür ile; Karadeniz fırtınası esmeye devam ediyor!

Spor Toto Süper Lig'i 28. haftasında oynanan Bursaspor - Trabzonspor maçında bordo mavili ekibin genç yıldızı Abdülkadir Ömür attığı harika gol ile Karadeniz fırtınası esmeye devam ediyor

Abdülkadir Ömür ile; Karadeniz fırtınası esmeye devam ediyor!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Nisan 2019 Cumartesi 10:30

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında Bursaspor'a konuk olan  Trabzonspor zorlu deplasmanda galip gelerek son 6 maçında 5. galibiyetini aldı. Ev sahibi Bursaspor ise yeni hocası Mesut Bakkal'la çıktığı ilk maçtan boynu bükük ayrıldı. Trabzonspor, puanını 49'a yükselterek avrupa için emin adımlar atmaya devam etti.

Bülent Yıldırım kartları karıştırdı!

38. dakikada Hakem Bülent Yıldırım, ikili mücadele sonrasında Trabzonsporlu futbolcu Sosa'ya sarı kart yerine yanlışlıkla kırmızı kart gösterdi. Yıldırım, kartın rengini fark ettikten sonra eliyle kenara işaret yaparak bu kararını iptal etti ve cebinden çıkardığı sarı kartı Sosa ve Bursasporlu Aytaç Kara'ya gösterdi.

Abdülkadir'den nefes kesen gol

Maçın 2. yarısında, Olcay Şahan'ın yerine oyuna giren Abdülkadir Ömür'ü 68. dakikada Nwakaeme'den aldığı pasla enfes bir vuruş yaparak takımını öne taşıdı: 0-1.

Sosa penaltıdan faydalanamadı

79. dakikada Abdülkadir Ömür, ceza sahasında Badji'nin ayağına basması sonucu yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım oyunu devam ettirirken VAR'dan uyarı geldi. Pozisyonu tekrar izleyen Bülent Yıldırım, beyaz noktaya gitti. 81. dakikada topun başına geçen Sosa, atışında kaleci Okan Koçuk'u geçemedi. Hakem Bülent Yıldırım son bölümde 10 dakikalık uzatma verirken skoru koruyan bordo-mavililer çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar