Fikret Orman'ın yeni sevgilisi Aylin Surkultay kimdir?

Beşiktaş'ın başarılı başkanı Fikret Orman yeni sevgilisi Aylin Surkultay ile aşk yaşamaya başladı.

Fikret Orman'ın yeni sevgilisi Aylin Surkultay kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
28 Şubat 2018 Çarşamba 15:48

Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisinin başarılı bir avukat olduğu söyleniyor. Peki ya genç avukat Aylin Surkultay kimdir?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın avukat Aylin Surkultay ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Herkes Aylin Surkultay'ın kim olduğunu merak ediyor. Aylin Surkultay kimdir aslen nereli kaç yaşında? Aylin Surkultay'a dair merak edilen her şey haberimizde.

21 yıllık eşi Sedef Orman ile ayrıldıktan sonra ismi bir çok güzel isimle anılan Fikret Orman en son Azeri asıllı Ukraynalı manken Ulviyya Alex ile görüntülenmişti.

Sabah yazarlarından Bülent Cankurt köşesinde Fikret Orman ve Türkiye'nin isim yapmış başarılı avukatlarından biri olan Aylin Surkultay'ın yeni bir aşka yelken açtıklarını yazdı.

İşte o satırlar:

Hafta sonu ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi 3-1 gibi farklı bir skorla yenmenin mutluğunu yaşayan BJK Başkanı Fikret Orman'ın aşk hayatındaki hızına yetişebilene aşk olsun! 2012 yazında Bodrum'da, 'Arkadaşımın yeğeni' dediği Bahar Özden ile çapkınlıkta yakalanan ve bu yüzden Sedef Orman ile 21 yıllık evliliği biten Fikret Başkan, boşanmanın ardından başımıza hızlı çapkın kesildi! Karda yürüyüp izini belli etmemeye çalışan, ünlü-ünsüz pek çok güzelle flört eden Fikret Orman'ın son gözdesinin Azeri asıllı Ukraynalı manken Ulviyya Alex olduğunu sanıyorduk. Meğer o aşk, çoktan mazide kalmış! Arayı açmadan yeni bir aşka yelken açan Fikret Başkan'ın gönlünün yeni sultanı, başarılı bir avukat olan Aylin Surkultay...

Türkiye'nin isim yapmış başarılı avukatlarından biri olan Aylin Surkultay ile Fikret Başkan'ın aşkı yaklaşık üç ay önce başlamış. 10 yıl önce mimar Mete Misari'den boşanan, bir yıl kadar ünlü işletmeci Emre Ergani ile flört eden Aylin Surkultay ile Fikret Başkan'ın, ilişkilerinin ifşa olmaması için çok çabaladıklarını öğrendim! Görüldüğü üzere benden kaçamadılar tabii... Bu arada bekar insanların bu gizemine de bir türlü aklım ermiyor. Kim bilir; bir bildikleri vardır belki de!!!

AYLİN SURKULTAY KİMDİR?

Türkiye'nin isim yapmış başarılı avukatlarından birisi olan Aylin Surkultay, 1990 yılında İzmir Özel Amerikan Kolejineden mezun olmuş, aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesine başlamıştır. 1996 yılından üniversite eğitimini tamamlayan güzel isim, bir çok önemli davada görev almıştır.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2012 yılında Bodrum'da bir teknede genç bir kızla yakalanmıştı. Aldatma fotoğraflarını gören eşi Sedef Zaim Orman, kocasını affetmemiş ve soluğu mahkemede almıştı.

İki çocuğunun annesi ve 21 yıllı eşi Sedef Orman ile yollarını ayırdıktan sonra bir çok güzelle anılan Fikret Orman, en son Azeri asıllı Ukraynalı manken Ulviyya Alex ile görüntülenmişti. Herkes ikilinin aşklarının tüm hızıyla devam ettiğini zannederken Sabah yazarlarından Bülent Cankurt köşesinde Aylin Surkultay ismini verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar