Fernandes Galatasaray maçı öncesi konuştu: Beni gücendirdi

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova’nın oyuncusu Fernandes, “Kulüp yöneticilerinin yaptığı saygısızlık beni gücendirdi” dedi

Fernandes Galatasaray maçı öncesi konuştu: Beni gücendirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
15 Eylül 2018 Cumartesi 16:23

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Önemli transfer yapmasına karşın sezona istediği gibi başlayamayan Rus ekibi, son olarak kendi evinde Dinamo Moskova’yı da yenemedi.

Manuel Fernandes ile kulüp yönetimi arasında iplerin de kopma noktasına geldiği ortaya çıktı. 2014’ten itibaren kırmızı-yeşillilerin kadrosunda yer alan Portekizli futbolcu idarecileri hedef alan açıklamalar yaptı.

“Beni gücendirdi”

Fernandes “Ben hiçbir zaman şu an kazandığımdan fazla para istemedim. Maddi konuları gündeme getirmedim. Sebep para değil. Kulüp yöneticilerinin saygısızlığı beni gücendiriyor” dedi.

“Bazıları gider, bazıları kalır”

Fernandes şöyle devam etti:

“Sonsuza dek Lokomotiv’de oynamayacağım kesin. Burada kalacağımın bir garantisi yok. Bazı oyuncular gider, bazıları gelir, futbol böyle. Sadece saygı talep ediyorum ve bu saygıyı bana göstermediklerini düşünüyorum. Geçtiğimiz yıllarda kazandığımız şampiyonlukları düşünün. Para geri planda, mesele hiç para meselesi olmadı. Sözleşmeyle ilgili söylemek istediğim şeyler bunlar”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar