Fenerbahçe’ye Kruse’den iyi haber!

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Yukatel Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyen Max Kruse, İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi takımla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe’ye Kruse’den iyi haber!
Son Güncelleme: 23 Ekim 2019 Çarşamba 14:06
23 Ekim 2019 Çarşamba 14:04

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile 26 Ekim Cumartesi günü Ülker Stadyumu’nda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde akşam saatlerinde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon çalışmaları ile devam eden idman, 5’e 2 pas çalışması ile sona erdi.

Sarı-lacivertli ekipte, Max Kruse ile Emre Belözoğlu özel program dahilinde çalışmalarına devam etti. Öte yandan çift taraflı sporcu fıtığı operasyonu geçiren Nabil Dirar ile özel porgram dahilinde çalışan Max Kruse takımdan ayrı bir şekilde düz koşulara başladı.

Max Kruse kimdir?

Max Kruse, 19 Mart 1988 tarihinde Almanya'nın Reinbek kasabasında dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda futbola başlayan Max Kruse, 2005 yılına kadar top koşturduğu Alman ekibi SC Vier-und Marschlande alt yapısından Werder Bremen alt yapısına dahil olmuştur.

2007 yılında Werder Bremen'in A takımına giren Kruse, 2009 yılında FC St. Pauli takımına bedelsiz bir şekilde transfer olmuştur. Max Kruse'nin kariyeri sırasıyla şu şekilde devam etmiştir;

2012: SC Freiburg

2013: Borussia Mönchengladbach

2015: Wolfsburg

2016: Werder Bremen

2019: Fenerbahçe

Santrafor mevkisinde forma giyen Max Kruse, ihtiyaç halinde on numara ve forvet arkasında da yer alabilmektedir.

Sol ayağına hakim  olan Max Kruse, 1,80 boyundadır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar