Fenerbahçe’nin yeni transferi Slimanı imzayı attı

Fenerbahçe’de Leicester City’den kiralanan İslam Slimanı imzayı attı.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Slimanı imzayı attı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
16 Ağustos 2018 Perşembe 15:16

Leicester City’den bir yıllığına kiralanan İslam Slimanı imzayı atttı. Yeni trasfer için ima töreni düzenlendi. Leicester City'den kiralanan futbolcu, kendisini 1 yıllığına sarı-lacivertli formaya bağlayan imzayı attı.

Damien Comolli, imza töreninde Salih Uçan'ın Empoli'ye satın alma opsiyonuyla kiralandığını duyururken FFP, FFP anlaşması, Ozan Tufan, Fernandao ve Slimani'yle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertlilerde 31 numaralı formayı giyecek olan Cezayirli golcü, daha önce Türkiye'den teklif alıp almadığına ilişkin soruyu yanıtsız bırakırken Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğini ve oyun anlayışının tarzına uyduğunu dile getirdi.

Slimani'nin oğlunun doğum günü nedeniyle 31 numaralı formayı seçtiği belirtildi.

“İSTEDİĞİMİZ İLK FUTBOLCU”

İmza töreninde konuşan Comolli “Islam'ı buraya getirdiğimiz için çok mutluyuz. O bizim transferin en başında istediğimiz futbolcuydu. O da bizim kadar Fenerbahçe için istekliydi ve motiveydi" dedi

“BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİM”

İmzayı attıktan sonra konuşan Slimani şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum, çok büyük bir kulübe geldim. Bu kulüp için her şeyi vereceğim. Damien'e de Fenerbahçe'ye gelme fırsatını bana sunduğu için teşekkür ediyorum"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar