Fenerbahçe, Vedat Muriqi ile büyük ölçüde anlaşma sağladı

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Vedat Muriqi ile anlaştı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, yıldız oyuncuya imzayı attırıyor.

Fenerbahçe, Vedat Muriqi ile büyük ölçüde anlaşma sağladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Nisan 2019 Perşembe 10:21

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, ilk transferi bitirmek üzerü. Birçok oyunucun da biletini kesen Fenerbahçe Soldado ve Slimani'nin yanı sıra performansından memnun kalınmayan Michael Frey kesin olarak takımdan gönderilecek. Fenerbahçe yeni sezona 3 yeni golcüyle girecek. Bu üç oyuncudan biri Avrupa'da ismi olan uluslararası çapta bir golcü olacak. Bir genç yeteneği kadrosuna katacak olan sarı-lacivertlilerin Türkiye içinden renklerine bağlayacağı isimse Vedat Muriqi olacak.

13 gol 7 asist

Çaykur Rizespor formasıyla bu sezonun flaş isimlerinden olan Muriqi için yeşil-mavili yönetimle temasa geçen sarı-lacivertliler, transferi yüzde 90 bitirdi. Süper Lig'de bu sezon 29 maçın tamamında forma giyen Kosovalı forvet , Okan Buruk'un gelişiyle adeta uçuşa geçti. Dün 25 yaşına giren başarılı oyuncu, bu sezon 13 gol 7 asistlik performansıyla Çaykur Rizespor'un yükselişindeki en önemli ve dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar