Fenerbahçe'den 4 Nisan protestosu

2015 yılında Trabzon-Rize yolunda Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı düzenlenmişti. Fenerbahçe, saldırının yıl dönümünde tepkisini 'karartma' yöntemiyle gösteriyor!

Fenerbahçe'den 4 Nisan protestosu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
4 Nisan 2019 Perşembe 14:45

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün televizyonu, internet sitesi, sarı- lacivertli takımın ürünlerini satan Fenerium mağazalarına ait internet adresi, Fenerbahçe radyosunun ve sosyal medya hesaplarının hepsi kapalı. Nedeni ise 4 Nisan 2015 yılında Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırı.

2014-2015 sezonunun 26. haftasında Fenerbahçe'nin Rize'de oynadığı deplasman maçının ardından Fenerbahçe kafilesi, Trabzon havalimanına giderken Araklı İlçesi'nin girişinde, pompalı tüfekle gerçekleştirilen bir saldırıya uğramıştı. Türk spor tarihine kara bir leke olarak geçen olayda otobüs şoförü ağır yaralanmıştı

‘karartma’ yöntemine gidildi

Kulüp bu olayın faillerinin bulunmaması nedeniyle ve saldırının başarılı olması halinde olacakları resmetmek adına 'karartma' yöntemine gitti.

Bilindiği üzere; Fenerbahçe Başkan Ali Koç’un “Kurtuluş Savaşı” olarak tanımladığı mali seferberlik kapsamında kulübü zor durumdan kurtaracak olan kampanya bugün başlıyor... Kulüp sabah saatlerinde 'saldırı başarılı olsaydı böyle olacaktı' mesajı verip, akşam saatlerinde 'yeniden doğuş'u simgeleyen kampanyaya start verecek.

Camiayı ayağa kaldırmak ve Fenerbahçe'ye destek sağlamak amacıyla bugün saat: 19.07'de başlayacak olan "1 yılda 1 milyar lira" kampanyası ile birlikte tüm adreslerinin aktif hale getirileceği öğrenildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar