Fenerbahçe'de transferler durduruldu!

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları UEFA’nın vereceği karara bağlı durumda.

Fenerbahçe'de transferler durduruldu!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
12 Haziran 2019 Çarşamba 11:50

Bu nedenle birçok transfer çalışması tıkanma noktasına geldi.

Emre Belözoğlu’nu bedelsiz şekilde kadroya katan sarı-lacivertliler bunun dışında birçok bölgeye takviye yapmanın planlarını yapıyordu. İki golcü, iki kanat, bir orta saha iki bek ve en az bir stoper transferi gerekiyor.

Ancak şu anki mevcut durum, finansal sıkıntılar ve takımın Avrupa’ya gidememesi gibi durumlar bu transferlerin zora girmesine sebep oluyor.

İsim isim sarı-lacivertli takımın ilgilendiği futbolcularda son durum:

ZE LUIS:

 Ersun Yanal’ın listesinde ilk sırada olan golcü futbolcu için kulübü Sportak Moskova 15 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli istiyor. Eljif Elmas’ı satıp buradan gelecek parayla Ze Luis’i transfer etme imkanı da kolay değil. Çünkü tecrübeli oyuncu sarı-lacivertli takımı ilk tercih olarak düşünmüyor, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan giden Galatasaray’da oynamaya daha sıcak bakıyor.

KRUSE:

 Bonservisi elinde olan Alman hücumcuya çok ciddi teklifler var. İspanya, İngiltere, İtalya ve Almanya’dan birçok kulübün istediği Kruse kendisine gelen birçok teklifi geri çevirdi. Fenerbahçe’nin teklifini ise düşünmek için süre istedi.

BEN ARFA:

 Her sezon transfer gündemine gelen isimlerden biri de Ben Arfa. Fransız yıldızın yine sarı-lacivertli takımın gündeminde olduğunu iddia edilse de doğru olmadığı belirtildi.

 

VEDAT MURIQI:

Son dönemin formda ismi olan Kosovalı futbolcu gollerine Rize’den sonra Kosova milli takımıyla da devam ediyor. Transferi bitmeye yakın olsa da sarı-lacivertlilerin işi ağırdan alması sebebiyle Muriqi’ye yeni talipler çıktı.

Galatasaray’ın yanı sıra Avrupa’dan da birçok teklif alan 25 yaşındaki futbolcunun bu hafta yeni kulübüne imza atacağı öğrenildi. Seçenekler arasında Fenerbahçe’nin çok düşük ihtimal olduğu vurgulandı.

Kampa kadar hareket yok

 Sarı-lacivertlilerde planlanan transferler için temmuz ayına kadar beklenmesi gündemde. UEFA’nın kararı belli olmadan adım atmayacak olan yönetim ciddi bir ceza beklemiyor. Para cezasıyla yoluna devam edileceği düşünülüyor. Bu durumun kesinleşmesi de bu ayın sonu, temmuz başı gibi olacak. Dolayısıyla transferlerin ilk etap kampına yetişmesi pek mümkün gözükmüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar