için kaldı

Fenerbahçe'de transfer harekatı! 2 oyuncu birden

Şampiyon olmamaya tahammülü kalmayan Fenerbahçe kadroyu güçlendirmek için harekete geçti. Öncelik Sokratis ve Edin Visca.

Fenerbahçe'de transfer harekatı! 2 oyuncu birden
Son Güncelleme: 7 Ocak 2021 Perşembe 00:24
6 Ocak 2021 Çarşamba 09:10

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde attırdığı 18 imzayla gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-Lacivertliler, dün resmen başlayan ara transfer döneminde de yeni bombalar patlatmaya kararlı. İlk hedef stoper ve kanat takviyesi yapmak. Savunmanın göbeği için Arsenal’ın yıldızı Sokratis ile görüşmeler sürüyor. Yunan stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Arsenal oyuncuyu gözden çıkarttığı için İngiliz ekibiyle kolayca anlaşma sağlanması bekleniyor. Napoli’nin ardından Olympiakos da Sokratis’e talip olsa da Fenerbahçe bu transferde avantajlı.

Bütçe Visca’ya

Edin Visca bir kez daha gündemde. Boşnak futbolcu ile sözlü anlaşma sağlandı, Başakşehir’in ikna edilmesi için sportif direktör Emre Belözoğlu girişimlere başladı. Stoper takviyesi düşük bir bedelle ya da kiralık olarak gerçekleşirse, transfere ayrılan bütçenin büyük bölümü Visca için kullanılacak. Takas olarak da Başakşehir’de kiralık forma giyen Deniz Türüç’ün yanı sıra Kemal Ademi ve Nabil Dirar’ın önerilmesi bekleniyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar