Teklif yapılacak! Fenerbahçe'de, Aaron Boupendza gelişmesi

Süper Lig'de bu sezon büyük çıkış yapan ve gol krallığında liderliğini sürdüren Aaron Boupendza için Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Hatayspor ile masaya oturacak ve gelecek sezon için Gabonlu yıldızı kadrosuna katmak adına teklifini sunacak.

Teklif yapılacak! Fenerbahçe'de, Aaron Boupendza gelişmesi
Son Güncelleme: 28 Şubat 2021 Pazar 11:55
28 Şubat 2021 Pazar 11:50

Bu sezon forvetlerinden istediği verimi alamayan Fenerbahçe, Rus ekibi Krasnodar'ın kıyısından dönen Aaron Boupendza için harekete geçti. Hatırlanacağı gibi hafta içerisinde Hatayspor'un, Boupendza konusunda Krasnodar'la 8.5 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satıştan pay şeklinde sezon sonu için anlaştığı yazılmıştı. Ancak Gabonlu oyuncunun, Ruslar'la parasal konularda ortak noktada buluşamaması sonrasında bu transfer rafa kalkmıştı.

24 yaşındaki oyuncunun performansını yükseltmesi sonrasında sürekli onu satacaklarını söyleyen ancak bu konuda henüz somut bir girişimde bulunamayan Hatay yönetiminde basın sözcüsü Rahmi Vardı, "Oyuncumuzun taban fiyatı 8.5 milyon Euro. Ukrayna'dan Dinamo Kiev ve Türkiye'den Fenerbahçe, bu transferde çok istekli. Fenerbahçe çok iyi bir teklif yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

Mesut Özil faktörü

Alınan bilgiye göre Mesut Özil'le oynama fırsatını kaçırmak istemeyen ligin gol kralı Boupendza'nın, Sarı-Lacivertliler'e çok sıcak baktığı, iki kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde masaya oturarak, gelecek sezon için şimdiden anlaşma zemini arayacakları bildirildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar