Fenerbahçe Victor Moses transferini bitirdi

Fenerbahçe’nin ilgilendiği isimlerden Victor Moses'ın gelecek hafta resmen açıklanacağı belirtildi.

Fenerbahçe Victor Moses transferini bitirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
19 Ocak 2019 Cumartesi 09:26

Süper Lig’in ilk yarısında küme düşme hattında olan Fenerbahçe ikinci yarıya iyi başlamak istiyor. Sadık Çiftpınar’ı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde yeni bir transfer daha gündeme geldi.

TRT Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, pazartesi günü Victor Moses transferini açıklayacak. Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncuyu 1,5 yıllığına kiraladığı belirtiliyor.

28 yaşındaki oyuncu bu sezon Chelsea formasıyla sadece 6 maça çıkabildi ve takımına gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Moses bu maçlardan sadece 26 Eylül'deki Liverpool'la oynanan Lig kupası karşılaşmasında 90 dakika forma giyebildi.

Victor Moses kimdir?

Nijerya'nın Kaduna kentinde dünyaya gelen 1990 doğumlu Victor Moses 28 yaşında ve sağ kanatta oynuyor. Zaman zaman sol kanat ve forvette de görev yapamayan ünlü futbolcu ilk olarak İngiltere Premier Lig kulüplerinden Crystal Palace'ın dikkatini çekmişti. Burada 2 sezon forma giydikten sonra Wigan'a transfer olan Moses, ardından Chelsea tarafından 11,50 milyon euro bedeliyle transfer edilmişti. Chelsea'de beklentileri karşılayamayan Nijeryalı futbolcu ardından Liverpool'a kiralanmıştı.

Liverpool'dan döndükten sonra bu sefer de Stoke City'e kiralanan Victor Moses, bir sonraki sene de West Ham United'a kiralanmıştı. 2016 yılından beri Chelsea adına top koşturan Moses, bu sezon yalnızca 6 resmi maçta forma şansı bulabilmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar