Fenerbahçe savunması alarm veriyor

Almanya'da Audi Cup'ta mücadele veren Fenerbahçe'nin oynadığı 2 maçta yediği 11 gol taraftarı ve yönetimi endişeye düşürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetim acil olarak 4 transfer yapmasını istedi.

Fenerbahçe savunması alarm veriyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
2 Ağustos 2019 Cuma 09:37

Almanya'da Audi Cup'ta Avrupa'nın devleri ile oynanan iki maçta Bayern Münih'ten 6, Real Madrid'ten de 5 gol yenmesi Fenerbahçe'ye acilen 2 stoper, 1 sol bek ve 1 de kaliteli bir orta saha almasının şart olduğunu gösterdi. 

Teknik direktör Ersun Yanal, yöneticilerden stopere 2, sol beke 1 olmak üzere acil takviye istedi.

Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Seviyesi yüksek ve formunun zirvesinde takımlarla oynama fırsatı bulduk. Yeni kurmaya çalıştığımız takımımızın eksiklerini görme fırsatımız oldu. Bunları acilen gidermek zorundayız" dedi.

Fenerbahçe'de sadece savunmanın göbeği ile solu değil, orta alanda da bir çok oyuncu denenmesine rağmen bu bölgenin de hem defansif hem de üretkenlik açısından yetersiz kaldığı görüldü. Takımın orta alandaki beyni olması beklenen Başakşehir'den alınan kaptan Emre Belözoğlu'nun ağrıları nedeniyle riske edilmemesi de Kanarya'nın üretkenliğini azaltan nedenlerden biriydi.

Vedat Muriç ve Max Kruse'nin performansı beğeni topladı

Audi Cup, Fenerbahçe'nin en iyi yönünün forvet bölgesi olduğunu gözler önüne serdi. Vedat Muriç ve Max Kruse hem hazırlık maçlarında hem de Audi Cup'ta ortaya koydukları performansla Fenerbahçe'nin forvette sıkıntı yaşamayacağını gösterdi. Bu arada Ozan Tufan'ın eski Ozan olma yolunda ilerleme kaydetmesi Ersun Yanal'ı sevindiren en önemli etkenlerden biri oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar