Fenerbahçe forvet transferine hız verdi

Forvet hattına transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'nin listesinde Benteke, Kalinic, Batshuayi gibi 3 yıldız bulunuyor.

Fenerbahçe forvet transferine hız verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
29 Temmuz 2019 Pazartesi 08:27

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda önemli açıklamalar yaptı. Başkanın en çok ses getiren demeçlerinden biri, “1 ya da 2 stoper, 1 orta saha ve 1 forvet alacağız” sözleriydi. Stoper ve orta saha zaten takviye beklenen bölgelerdi. Golcü ise birçok kişi için sürpriz oldu. Fenerbahçe golcü transferi için bir süredir Christian Benteke ve Nikola Kalinic ile temas halindeydi. Belçikalı Benteke, ilk görüşmede, “Önümüzdeki sezon başında boşa çıkacağım. O zaman görüşelim” mesajını vermişti. Ancak bu sezon şampiyonluğu ‘olmazsa olmaz’ gören yönetim, bonservis için 6 milyon Euro’ya kadar çıktı.

Kalinic bir adım önde

Diğer yandan Kalinic konusunda İtalyan basınının ısrarlı iddiaları var. Atletico Madrid’in kadroda düşünmediği Hırvat forvet, maliyet olarak daha uygun. Ancak son yıllarda kariyerinde düşüş yaşaması nedeniyle Kalinic konusunda kafalarda soru işaretleri var. Fenerbahçe’de golcü konusunda son aday ise menacerlerin önerdiği Michy Batshuayi.

Forvet hattına 3 aday

Oliver Giroud ile sözleşme yenileyen, 9 numaralı formayı Tammy Abraham’a veren Chelsea, Belçikalı golcüyü yeniden kiralayabilir. İngiliz ekibiyle yakın ilişkileri bulunan, bu sayede Victor Moses’ın uygun şartlarda Fenerbahçe’ye kazandıran Damien Comolli, Ersun Yanal’ın onay vermesi halinde Batshuayi için de harekete geçecek. Yeni sezonda bu 3 golcüden birinin Çubuklu formayı giymesi bekleniyor

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar