Fenerbahçe, Emre Akbaba transferi için teklif yaptı

Emre Akbaba transferi için Fenerbahçe resmen devreye girdi ve Alanyaspor'a da teklifini sundu. Galatasaray'ın da teklif sunduğu Emre Akbaba için Alanyaspor, Fenerbahçe'nin de transfer teklifini değerlendirecek.

Fenerbahçe, Emre Akbaba transferi için teklif yaptı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
16 Ağustos 2018 Perşembe 19:09

Barış Alıcı, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Ayew ve Slimani'ye imza attıran Fenerbahçe, 6. transfer için resmen harekete geçti; Emre Akbaba. Galatasaray'ın da resmi girişimlerini sürdürdüğü Emre Akbaba transferi için masaya oturan Fenerbahçe, Alanyaspor'a resmi teklifini sundu ve beklemeye geçti.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Emre Akbaba için 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Alanyaspor'u bonservis bedelinde bir miktar indirime gitmesi ya da takas artı para teklifine sıcak bakması konusunda ikna etmeye çalışan Fenerbahçe Yönetimi, tüm alternatif planlarını masanın üzerine koydu.

Bir yandan Galatasaray'ın teklifi bir yandan da Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmeye alan Alanyaspor, kısa bir süre içerisinde kararını kulüplere 

Fenerbahçe'nin Emre Akbaba için Alanyaspor'a teklif yapmasının ortaya çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medya üzerinden örgütlenerek Emre Akbaba'nın Galatasaray forması giymek istediğini ve sarı-kırmızılı yönetimin de bu konuda tüm kozlarını oynaması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

Galatasaray taraftarının web ve mobil uygulamalardaki en büyük buluşma noktası olan Webaslan.com'da da Emre Akbaba'nın Galatasaray formasını giyerek Türk Telekom Stadı'na geldiği fotoğraf paylaşılarak "Diren" mesajı verildi.

MESUT BAKKAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Emre Akbaba'nın transferiyle ilgili konuştu. Bakkal, "Emre Akbaba için inanın net bir şey yok, ben de merak ediyorum. Her an da her şey olabilir. Bizim önemli oyuncularımızdan biri. Biz planlarımızı onsuz yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar