Fikret Orman: Bu bir kan savaşı değil, Afrin'e gitmiyoruz

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sahaya yabancı madde atıldı ve karşılaşma tatil edildi. Şenol Güneş'in sahaya atılan yabancı maddelerin kafasına isabet etmesinden dolayı hastaneye götürüldüğü belirtildi. Fikret Orman, ''Kararı federasyon verecek, bu bir kan savaşı değil. Afrin'e gitmiyoruz'' dedi.

Fikret Orman: Bu bir kan savaşı değil, Afrin'e gitmiyoruz
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 12:07
19 Nisan 2018 Perşembe 09:22

Fikret Orman derbiyle ilgili ''Kararı federasyon verecek, bu bir kan savaşı değil. Afrin'e gitmiyoruz'' dedi.

Üzücü bir gün olduğunu belirten Fikret Orman, ''İstenmeyen şeyler oldu. Bu derbi maçları özellikle Fenerbahçe - Bşeiktaş maçları biraz gergin geçiyor. Bizim stadımızda da kırmızı kartlar oldu ama hiç böyle olaylar olmadı. Bu bir güvenlik zaafiyeti bunun sorumlusu kimse o bakacak. Netice itibariyle buraya misafir olarak geldik. Dünya üçüncüsü yapmış bir hocaya bunların yapılması çok kötü. Oyuncularımız hakeme soruyor içeri girebilir miyiz diye? Hakem de girebilirsiniz diyor. Personelimize özel güvenlik görevlileri saldırıyor.'' cümleleriyle açıklamalarına devam etti.

'ŞENOL GÜNEŞ'İN DURUMU İYİ...'
Şenol Güneş'in durumuyla ilgili bilgiler veren Orman, ''Netice itibariyle bu ülkede güzel bir yarışma var ve bunun güzel yanlarını ortaya çıkartacağımıza herkes futboldan soğutulmaya çalışılıyor. Beşiktaş Kulübü bunu yapıyor. En problemli kulüplerden birisiydik. Hocamızın durumu iyi. Oyunculuk zamanından bir beyin travması geçirdiği için korktuk ama durumu gayet iyi. Biz çok üzüntülüyüz gerçekten. Oyuncularımız da Ümraniye'ye gidiyor. Fenerbahçe Kulübü'nde kimse aramadı.'' ifadelerini kullandı.

'TARAFTAR LÜTFEN BURAYA GELMESİN'
Taraftarlara seslenen Orman, ''Güneş bu gece kalacak. Bugün hastanede kalması daha iyi... Burada bir çok insan var canıyla uğraşan insanlar var burada yapılan gürültü insanları yorabilir. Hocamızın durumu iyi lütfen buraya gelmesinler.'' çağrısını yaptı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, sahaya atılan maddelerden dolayı tatil edildi. Karşılaşmada Şenol Güneş yaralandı ve kafasına 5 dikiş atıldı. 

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı'nda karşılaştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yabancı madde atıldığı için maça ara verildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı.

Buradan kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Bana gelen bilgiler var ama yorum yapmak istemiyorum. Yıldırım başkan ile konuştuk ve geçmiş olsun dedi, biz de sağolsun dedik. Hepimiz için üzücü bir gün. Ülkenin dışarıya verdiği imajın bu olmaması gerekiyor.

'BU KAN SAVAŞI DEĞİL...'
Bu bir kan savaşı değil, Afrin'e gitmiyoruz, kimse kavgaya gelmiyor. Sevinen ve üzülenler olacaktır ama bu futbol...

İşte o görüntüler...

 

 

Olaylar şöyle gelişti: 

Maçta Pepe kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 30. dakikasında Josef'e sert bir faul yapan Pepe direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Pepe'nin kırmızı kart görmesine itiraz eden Caner Erkin, sarı kart gördü.

45. dakikada Tosic sarı kart gördü.

Maçın 55. dakikada karşılaşma durdu. Sahaya yabancı maddeler atıldı. Şenol Güneş kafasına isabet eden maddelerden sonra soyunma odasına geçti. Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı'nda karşılaştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yabancı madde atıldığı için maça ara verildi.

Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı.

 İşte Şenol Güneş'in son anı ve maçta yaşananlar...

Şenol Güneş hastaneye götürülüyor...

 

FENERBAHÇE 0 - 0 BEŞİKTAŞ

 

STAT: Ülker Stadı
HAKEM: Mete Kalkavan
SAAT:
 20.30
YAYIN: ATV

 

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Roman, Skrtel, Hasan Ali, Topal, Josef, Aatıf, Dirar, Giuliano, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Oğuzhan, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Fenerbahçe ve Beşiktaş Türkiye kupası yarı final maçı için karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Karşılaşma Ülker Stadı’nda 20. 30’da başlayacak.  Mete Kalkavan’ın yöneteceği derbi ATV’den canlı yayınlanacak.

İki takım arasında  son 10 maçta Fenerbahçe 5, Beşiktaş 2 kere galip geldi. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan son 10 maçta toplam 24 gol atılırken bu gollerin 14’ünü Fenerbahçe 10’unu ise Beşiktaş attı.

TUR İHTİMALLERİ

Eşleşmenin ilk ayağında rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, sahasında galip gelmesi durumunda bir üst tura yükselecek.

Sarı-lacivertliler, 0-0 ve 1-1'lik beraberliklerde de adını finale yazdıracak.

Sadece 2-2'lik skorda uzatmaya gidecek karşılaşmada, Beşiktaş, galibiyeti veya 2-2'nin üzerindeki her türlü beraberlik halinde tur atlayacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar