için kaldı

Fatih Terim'e resmi davet: Dünya onu konuşacak!

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim dünyanın en prestijli spor ödüllerinden olan GoldenFoot'ta efsaneler arasına girecek. Efsane teknik adam 21 Aralık'ta Monaco'da düzenlenecek gala gecesinde boy gösterecek.

Fatih Terim'e resmi davet: Dünya onu konuşacak!
Son Güncelleme: 30 Eylül 2022 Cuma 16:37
30 Eylül 2022 Cuma 16:35

Geçen sezon iç sahada Ocak ayında oynanan Giresunspor karşılaşmasının ardından dönemin Galatasaray Başkanı Burak Elmas tarafından görevine son verilen ve sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir bir takımla anlaşma imzalamayan Fatih Terim, dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olarak gösterilen GoldenFoot'ta efsaneler arasına ismini yazdıracak.

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te 15 Eylül'de yayınlan ve 30 dakika içerisinde 14 milyon izlenmeye ulaşarak adeta seyirci rekoru kıran 'TERİM' belgeselinde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken efsane isim dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olarak gösterilen GoldenFoot'ta efsaneler arasına ismini yazdıracak. 2003'ten bu yana dünya futboluna önemli katkılar sağlamış ve markalaşmış isimlere verilen ödül bu sezon Fatih Terim'e de takdim edilecek.

RESMİ DAVET GÖNDERDİLER

Fanatik'in haberine göre; Her yıl Monaco'da düzenlenen ödül töreninde efsanelerin gala gecesine katılarak ayak izlerini killi bir zemine basarak, futbola kattıkları değeri somutlaştırdıkları organizasyonda bu sezon Terim de boy gösterecek.

davet.gif

TÖRENDE KONUŞMA YAPACAK

Terim'e resmi davetin birkaç gün önce gönderildiği öğrenildi. 2003'ten bu yana düzenlenen organizasyonun bu sezon 20. kez düzenlenecek gala gecesi 21 Aralık'ta Monaco'da tertiplenecek. Fatih Terim, daha önceki efsaneler gibi ayak izini bıraktıktan sonra kısa bir de konuşma yapacak.​​​​​​​

Bugüne dek bu prestijli ödülü alanlar arasında Franz Beckenbauer,Di Stefano, George Best, Eric Cantona,Dassaev Puskas, Marcelo Lippi, Pele, Zidane ve Maradona gibi dünya futbolunun marka isimleri yer alıyor. Goldenfoot ödülleri futbolun efsanelerini yanı sıra halen aktif futbol yaşamını sürdüren ve en az 28 yaşındaki oyunculara da veriliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar