için kaldı

Fatih Terim, Galatasaray'ın başkanı mı olacak?

Fatih Terim'in, "İleride Allah nasip eder başka bir pozisyona geçersem, teknik adam istikrarını sağlayacağım" demesi, başkanlık sinyali olarak yorumlandı. Tecrübeli hoca Avrupa'da yeniden ses getiren bir takım oluşturduktan sonra başkan olmayı hedefliyor.

Fatih Terim, Galatasaray'ın başkanı mı olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
14 Mayıs 2018 Pazartesi 10:30

Arsene Wenger'in 22 yıldır Arsenal'de görev yaptığını söyleyen tecrübeli hoca, "Eğer ben bir gün bu görevi bırakır, Allah nasip eder başka bir pozisyona geçersem, bu teknik adam istikrarını getireceğim" diye konuştu.

Fatih Terim, Galatasaray'ın başkanı mı olacak?

Terim'in 'başka bir pozisyon' tabiriyle, başkanlığı işaret ettiği belirtiliyor. İlk kez kulübün en tepesi için mesaj veren başarılı teknik adamın sözleri büyük heyecan yarattı. Fakat Terim ilk olarak Avrupa'da yeniden ses getiren, Türkiye'de tüm kupalara ambargo koyan bir takım oluşturmak istiyor. Ardından sıra başkanlık koltuğuna gelecek.

3-4 YIL SONRA DÜĞMEYE BASACAK

Futbolcu ve teknik adam olarak Galatasaray'da başkanlık koltuğuna da oturmayı hedefleyen Fatih Terim'in bu planını ne zaman hayata geçireceği ise merak konusu...

Fatih Terim'in 3-4 yıl daha kulübede oturduktan sonra en büyük hayalini gerçekleştirmek için düğmeye basacağı iddia ediliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar