için kaldı

Fatih Terim dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynanacak Akhisarspor-Galatasaray karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenlendi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim dikkat çeken açıklamalarda bulundu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:32

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibini bulacağı Akhisarspor-Galatasaray finali öncesi, müsabakanın oynanacağı Sivas'ta, iki teknik direktör ve takım kaptanları basın toplantısı düzenlendi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın toplantısında hem yarınki finalle ilgili hem de gündeme dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Organize ama amatör bir kötülük"

Bir gazetecinin, “Son dönemlerde Galatasaray üzerinde çok ciddi bir algı operasyonu var. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?” şeklindeki sorusunu Terim, şöyle yanıtladı:

“Kupanın dışına mı çıkalım? Vallah tabi enteresan bir süreç yaşadık. Galatasaray şu an öyle bir konumdaki yarışta olan olmayan, ilgili ilgisiz takımların başkanlarından yönetimlerine, medya mensuplarından, teknik adamlarına herkes kendi maçlarını bıraktı bizim maçları konuşuyor. Hukuki veya gerçekçi olmayan bir sürü argüman var. Karşılığı da yok bunun. Bunları esasında gülerek karşılıyoruz. Gündemde olan psikolojik tahrikler, bizim tarafa göre durum böyle. ‘Galatasaray Türkiye’dir’ lafının boşa edilmediğini bir kez daha gösteren bu yaklaşıma bizim camiamız, taraftarımız aslında çok alışkın. Tabir yerindeyse organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz. Eğer dediğim gibi hedefleri yarinki kupa veya pazar günkü maçsa bizi kızdırıp konsantrasyonumuzu bozmaksa, hepsine geçmiş olsun.”

"Yaşananların farkında olun ama unutmayın"

Terim, Galatasaray taraftarına küçük bir hatırlatma yapmak istediğini belirterek, şunları kaydetti:

“Kalan süreçte inancını kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan, duaları eksik etmeden Galatasaray’a yakışır bir tutum sergilemek. Son olarak da burası her şeyden önemli. Onlara tavsiyem; dikkatli olun, uyanık olun ve en önemlisi yaşananların farkında olun ama unutmayın. Kendi camiama seyircime söyleyeceğim son söz budur.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar