için kaldı

Fatih Terim 3 oyuncu istiyor

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları için Galatasaray’da düğmeye basıldı. Terim yönetimden sağ bek, ön libero ve kanat pozisyonları için 3 oyuncu istedi

Fatih Terim 3 oyuncu istiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
22 Şubat 2019 Cuma 10:36

Galatasaray transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, sezon sonunda birçok ismin sözleşmesinin sona erecek olması, bazı oyuncuların ise kontratlarının son seneye girecek olması sebebiyle transferde hızlı davranmak istiyor. Bu yüzden önümüzdeki sezon için şimdiden oyuncu arayışlarına başlanmasını isteyen Terim, hem yönetimle hem de oyuncu izleme ekibiyle temasa geçti. Terim’in talimatları doğrultusunda Sarı-kırmızılıların ilk hedefi, sağ bek, ön libero ve kanat pozisyonlarına en az 3 takviye yapmak.

 Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Henry Onyekuru ve Sinan Gümüş’ün mukavelelerin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Aslan’ın scout ekipleri ve teknik heyet, geniş kapsamlı bir araştırma yapıyor.

 Hızlı olmak şart

 Kadrosuna yaz transfer döneminde en az 3 ismi eklemeyi planlayan Galatasaray’da Terim’in, scout ekipleri ve yönetimden bir de isteği var. Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz sezon ve devre arasında olduğu gibi yeni oyuncuların kesinlikle takıma gelişinin gecikmesini istemiyor. Terim, tercih ettiği oyuncuların, gelecek sezon öncesi yapılacak kampa kadar takıma katılmasını talep ediyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar