Albayrak ve Ahmet Bulut Falcao için Fransa'ya gitti

Galatasaray´da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Sarı-kırmızılı kulüpte Abdurrahim Albayrak, transfere son noktayı koymak için menajer Ahmet Bulut ile Fransa´ya gitti.

Albayrak ve Ahmet Bulut Falcao için Fransa'ya gitti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
9 Ağustos 2019 Cuma 15:05

Albayrak, bir gazetecinin "Taraftara bayram hediyeniz olacak mı?" şeklindeki sorusunu da yanıtsız bıraktı.

Albayrak'ın ismi İtalya kafilesinde vardı. Ancak ikinci başkan, Falcao transferini bitirmek için Fransa'ya gideceği için Galatasaray kafilesi ile birlikte Floransa'ya gitmedi.

Galatasaray, Falcao için 5 milyon Euro isteyen Fransız kulübüne 3 milyon Euro teklif etti. Futbolcunun sarı kırmızılılarla anlaşmış olması nedeniyle pazarlıkta fazla şansı olmayan Monaco'nun 1-2 gün içinde 'Evet' demesi bekleniyor.

Salı ya da çarşamba İstanbul'a gelmesi beklenen Falcao, 25 Ağustos'taki Konya maçında oynayabilecek.

Uçakla gelecek!

Haftalardır süren görüşmeler sonucunda iki taraf da taleplerinde geri adım attı ve uzlaşma yolunda önemli bir aşama kaydedildi. Sarı kırmızılıların bonservis için 3 milyon Euro teklif ettiği, Monaco'nun ise bu öneriye sıcak baktığı belirtildi.

Falcao transferinin imzaya kalmasının ardından Galatasaray Kulübü'nde büyük bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Sarı kırmızılılar, ünlü futbolcuyu hafta içinde özel uçakla İstanbul'a getirecek. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar