Emre Mor transferinde pürüz çıktı!

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Emre Mor transferinde sorun çıktı.

Emre Mor transferinde pürüz çıktı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
14 Temmuz 2019 Pazar 07:36

Emre Mor ile anlaşmazlığa düşen menajerlik şirketi WBD Capital ve CEO'su Erik Alonso, henüz oyuncudan cevap alamadıklarını açıkladı.

WBD Capital CEO'su Erik Alonso, "Bir noktaya açıklık getirmek gerekirse, Emre Mor'un Galatasaray'a transferine engel olmaya çalışmıyoruz. Herkes gibi, çalışmalarımızın sonucunda ücretimizi almaya çalışıyoruz. Kim bedavaya çalışır? Galatasaray ve Emre Mor bize saygı göstermiyor. Şirketimizin çalışanları ve bakmaları gereken aileleri var. Benim için çok net bir şey var; Galatasaray taraftarları, yöneticilerinden büyüktür." dedi.

"Cevap vermezseniz başka yol kalmıyor"

WBD Capital'in yayınlanan son mektubunda ise şu açıklamalara yer verildi:

"Emre Mor ve Galatasaray'dan henüz bir cevap alamadık. Sizi bilgilendirmek istiyoruz. İlk mektubumuzda 15 Temmuz Pazartesi gününe kadar sizden bir cevap istedik ve alamazsak yasal otoritelere gideceğimizi belirttik. Bize bu konuda cevap vermezseniz başka yol kalmıyor."

WBD Sports menajerlik şirketi, Emre Mor'un kendilerine yetki vermesine rağmen Galatasaray'a transferinde şirketi devreden çıkarmaya çalıştığını ve yargıya gitmeyi düşündüklerini açıkladı.

Menajerlik şirketinin yaptığı Emre Mor'a gönderdiği mektupta; "Galatasaray tarafından 7 Temmuz 2019 tarihinde bize, anlaşmayı doğrudan kulüple müzakere etmeye çalıştığınız bildirildi. Önümüzdeki 3 iş günü içinde sizden yanıt alamazsak, hukuk ekibimiz gerekli adımları atacaktır" ifadeleri yer aldı.

İspanya basını, WBD Sports menajerlik şirketinin onayı olmadan Türkiye Futbol Federasyonu'nun oyuncuya lisans vermeyeceğini yazdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar