için kaldı

Emre Mor Fatih Terim'e söz verdi

Galatasaray’la el sıkışan Emre Mor'un, Fatih Terim'le yaptığı görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı.

Emre Mor Fatih Terim'e söz verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
11 Temmuz 2019 Perşembe 09:49

Galatasaray'ın Emre Mor transferinin perde arkası ortaya çıktı. Pazartesi günü İstanbul’a gelen ve Milli Takım’dan hocası olan Fatih Terim ile görüşme talep eden 22 yaşındaki oyuncu, kararlı tavrı ile tecrübeli teknik adamdan olumlu puan aldı.

Celta Vigo Kulübü’nde uzun süredir kadro dışı olan ve kariyeri düşüşe geçen Emre Mor’un transferine Fatih Terim, geçen yıldan bu yana mental sorunları nedeniyle onay vermemişti. Genç oyuncunun özel hayatında yaptığı hatalar, Terim’i endişelendirmişti.

“Hatalarımdan ders aldım''

Akşam'da yer alan habere göre; Emre Mor’un, İstanbul’daki görüşmede kariyerinde büyük payı olan Fatih Terim’e, “Hatalarımdan ders aldım. Sadece ve sadece futbola konsantre olacağım. Sizinle yeniden iyi işlere imza atmak istiyorum hocam. Yeniden çıkışa geçmek, yalnızca saha içindeki performansımla konuşulmak istiyorum. Size söz veriyorum, bana bir kez daha güvenip şans verirseniz sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım hocam” dedi.

El sıkıştılar

Teknik Direktör Fatih Terim, 21 yaşındaki oyuncunun kararlı tavrı üzerine bu kez ‘Tamam’ dedi. Bunun üzerine tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, genç oyuncu Emre Mor’la el sıkıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar