için kaldı

Emre Akbaba’dan kötü haber

Sakatlığı nedeniyle 3 aydır sahalarda uzak kalan Emre Akbaba’dan kötü haber geldi.

Emre Akbaba’dan kötü haber
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
27 Aralık 2018 Perşembe 12:24

Ligin ikinci yarısının başında dönemsi beklenen Emre Akbaba’dan Galatasaraylılara kötü haber geldi.

Sakatlandığı eylül ayında 4-6 ay arası sahalardan uzak kalacağı belirtilen Emre Akbaba'nın ligin ikinci yarısının başında takıma dönmesinin büyük risk içerdiği belirtildi. Terim de sağlık ekibine "Risk almayalım" talimatını verdi.

Belhanda ve Sinan Gümüş'ün beklenenden önce sahalara dönmesi ile yüzlerin güldüğü Galatasaray'da Emre Akbaba'nın en az 2 ay daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Özellikle taraftarların dönüş tarihini beklediği Emre, ligin ikinci yarısının başında değil, mart ayında forma giyebilecek düzeye geleceği belirtildi. Kısaca Emre Akbaba, Galatasaray'ın 5 Ocak'ta başlayacak olan Antalya'daki devre arası kampında takımla çalışamayacak.

28 Eylül'de oynanan BB Erzurum maçında ayak tarak kemiği kırılan ve ameliyat edilen Emre Akbaba'nın 4-6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Sarı kırmızılı futbolcu, alçıları çıkarılıp güçlendirme çalışmalarına başlarken, ayağındaki kırığın çok hassas bir bölgede olduğu, kırığın tam kaynaması için 2 ay daha beklenmesi gerektiği, bu süre dolmadan topa dokunmasının mümkün olmadığı bildirildi. Fatih Terim de, Emre'nin Galatasaray'a uzun yıllar fayda sağlayacağını belirtti ve dönmesi adına acele edilip, risk alınmamasını istedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar