Doğan Hakyemez hayatını kaybetti!

Türk basketbolunun önemli isimlerinden 68 yaşındaki Doğan Hakyemez, geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma alınmıştı. Doğan Hakyemez'den hayatını kaybetti.

Doğan Hakyemez hayatını kaybetti!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
11 Temmuz 2018 Çarşamba 20:38

Türk basketbolunun duayenlerinden eski milli basketbolcu ve milli takımın eski menajeri Doğan Hakyemez, geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma alınmıştı.

Antalya'da kontrol için gittiği hastanede operasyon geçiren Doğan Hakyemez, işlemin ardından kalp krizi geçirdi. Hakyemez, yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Yoğun bakımdaki Hakyemez, hayatını kaybetti.

 Doğan Hakyemez kimdir?

1950 doğumlu olan Doğan Hakyemez, basketbol kariyeri boyunca; Efes Pilsen (Anadolu Efes), Galatasaray ve Eczacıbaşı takımlarında şampiyonluk yaşadı. 1971'de İzmir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan takımda yer aldı. 2001'de Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan Türk milli basketbol takımının menajerlik görevinde bulundu. Ardından Antalya Büyük Şehir Belediyespor'da Genel Direktör'lük görevini üstlendi. Bu dönemde, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldi ve bu ligde Avrupa arenasına katılmayı başardı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar