Gökhan Töre, disiplin soruşturması başlatıldı

Sosyal medya üzerinden Fikret Orman’a tepki gösteren Gökhan Töre hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.

Gökhan Töre, disiplin soruşturması başlatıldı - Sayfa 1

Siyah beyazlı ekipte uzun süredir kadro dışı olan Gökhan Töre, bugün sosyal medya hesabından yaptığı 3 sayfalık basın açıklaması ile Beşiktaş’taki kariyerine devam etmeyeceğini ve Beşiktaş’ın asıl sahibinin taraftarı olduğunu ifade etti.

1 5
 
Gökhan Töre, disiplin soruşturması başlatıldı - Sayfa 2

Töre açıklamasında “Beşiktaş Yönetimi bana; Tüm alacaklarını bırak ve yurt dışına git. Türkiye'de kalacaksan da Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'e gidemezsin maddesini sözleşmeye ekleyeceğiz dedi.” ifadelerini kullandı

2 5
 
Gökhan Töre, disiplin soruşturması başlatıldı - Sayfa 3

Bu gelişmelerin üzerinde bir açıklama yayınlayan Beşiktaş Kulübü, “Beşiktaş JK'nın hala sözleşmeli oyuncusu olan Gökhan Töre'nin yaptığı gerçekleri çarpıtan yazılı açıklamasını her Beşiktaş taraftarı gibi büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle okumuş bulunuyoruz” dedi.

3 5
 
Gökhan Töre, disiplin soruşturması başlatıldı - Sayfa 4

Tecrübeli futbolcu hakkında soruşturma başlatıldığını duyuran siyah beyazlı kulüp, “Oyuncunun yaptığı yazılı açıklamanın ardından kulübümüz tarafından hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup, ayrıca kendisiyle ilgili hukuki sürecin de başlatılacağını kamuoyuna ve Beşiktaş camiasına saygılarımızla duyururuz.” açıklamasını yaptı.

4 5