Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması: Çok iyi teklifler var

Azerbaycan ile oynanacak maç öncesi milli oyuncular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik kameraların karşısında geçerek soruları yanıtladı. Basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz transfer gündemine ilişkin konuştu.

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması: Çok iyi teklifler var
Son Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 16:18
27 Mayıs 2021 Perşembe 16:14

Fransa Ligue 1'de Lille ile şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik, A Milli Takım kampında basın toplantısı düzenledi. Burak Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

 

"A Milli Takım forması bizim için her şeyin üzerinde. Dünya Kupası Elemeleri'nde büyük maçlarda iyi performans ortaya koyduk. Tek tek bakmamız gerekiyor, biz maç maç baktığımız zaman başarılı oluyoruz. Benim birinci hedefim İtalya maçı. İtalya defansıyla ekol olmuş bir ülke. Ne biz onlardan çekiniyoruz, ne de onların bizden çekindiğini düşünüyorum. Baskı her zaman bana iyi gelmiştir. Maça kadar istediğiniz kadar baskı yaratabilirsiniz.

Geçmişte çok sıkıntılar yaşandı ama başarısız dönemde çok genç arkadaşımız aramıza katılmıştı. Geçmişteki hocalarımıza da teşekkür ederiz. İyi bir jenerasyon yakaladık. Burada en büyük pay basınındır, milli maç haftası değil milli hafta ilan ettiğiniz haftalar var.

Hollanda, Norveç, Letonya maçına gelene kadar 2,5 günde bir maç oynadık. 2,5'ar günde 4 tane maç oynadık. Letonya maçının talihsizliği, son maç olmasıydı. Çok yorulmuştuk. Yaklaşık 15-16 oyuncumuz koronavirüs oldu. Çok talihsizlik vardı. Milli maçlarda, kolay-zor maç bunların konsantrasyonu farklı değil. Görünün de bir şey var, büyük maçları daha iyi oynuyoruz. Şenol hoca da buna vurgu yaptı. Bundan sonra böyle maçlara daha farklı hazırlanacağımızı söyledi.

Kolay geliyor ama yaşanılan bu başarıyı 1 sene sonra belki daha iyi anlayacağız. Mbappe ve Neymar şu an dünyanın en iyi iki oyuncusu ama sadece onlardan ibaret değil. dünyanın en güçlü kulübüne karşı başarılı olduk. Onların önünde şampiyon olmak gurur verici.

"TEKLİFLER VAR"

7 yaşında futbola Antalya'da başladım. 35 yaşındayım şimdi yine buradayım. Şükürler olsun iyi bir kariyerim oldu. Kovulduğum, kiralık gittiğim ve en yüksek bonservisle gittiğim dönem oldu. 'Galatasaray'a dönmek istiyorum dedim' olmadı. 'Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum' dedim olmadı. Ne söylesem tam tersi oldu. Çok güzel teklifler var ama ne olacağını bilmiyorum. Tamamen Avrupa Şampiyonası'na odaklanmış durumdayım. Teklifler var ama şu an Lille şampiyonluğunu kapatıyoruz. Artık Milli Takım'a odaklanıyoruz. İzninizle Lille şampiyonluğuyla alakalı bir şey sorulmamasını istiyorum. Şampiyonluğu çok iyi kutladık. Siz de iyi destek verdiniz. Bugün itibarıyla Lille şampiyonluk olayını kapatıyoruz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar