Cengiz Ünder'den kötü haber geldi

A Milli Futbol Takımı'nın Andorra maçı öncesinde yaptığı antrenmanda sakatlanan Cengiz Ünder'den kötü haber geldi. Milli futbolcunun 5 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi

Cengiz Ünder'den kötü haber geldi
Son Güncelleme: 10 Eylül 2019 Salı 20:51
10 Eylül 2019 Salı 20:51

Roma'ya Cengiz Ünder'den kötü haber! A Milli Futbol Takımımızın Andorra ile oynadığı maç öncesinde yapılan antrenmanda sakatlanan ve sağ üst arka baldırında kas yaralanması yaşayan Cengiz Ünder'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Roma, milli futbolcunun 5 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Henrikh Mkhitaryan'ın imza töreninde açıklamalar yapan Roma Sportif Direktörü Gianluca Petrachi, sakatlıklarla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlamış ve "Cengiz Ünder patlamaya hazır bir oyuncu ancak kendini nasıl yöneteceğini öğrenmeli. Darbe alması üzerine adalesinin sertleştiğini söylemişti. Bundan sonra daha dikkatli olacağız" ifadelerini kullanmıştı.

"Trigoria'nın çimlerini değiştireceğiz"

Roma'nın Trigoria antrenman tesisiyle ilgili de konuşan Petrachi, "Bu konuda birçok şikayet aldık, bazı futbolcular zeminin sertliğinden yakınıyor. Şirketle görüşerek müdahale edilmesini istedim. Şu anda odaklandığımız her alanı daha kullanışlı hale getirmek. Trigoria'nın çimlerini değiştireceğiz" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar