Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı ile Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilmeye devam ediliyor. Tarihi boyunca 45 kez karşılan Beşiktaş, Çaykur Rizespor'a karşı 46. mücadelesini Süper Lig'de deplasmanda verecek.

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı konuk ediyor - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı konuk edecek. Saat 20.00'da oynanacak olan mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadelede Ali Saygın Ögel ve Erdinç Sezertam yardımcılıkları üstlenecek.

1 5
 
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı konuk ediyor - Sayfa 2

İki ekip arasında geride kalan 35 lig maçından 22'sini Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. 
Rekabetteki son 6 maçtan galip ayrılan Beşiktaş, toplamda rakip fileleri 60 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 33 gol attı. 
Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabakayı Beşiktaş 4-1 kazandı. 

2 5
 
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı konuk ediyor - Sayfa 3

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında Rize'de yapılan 16 lig maçında galibiyet sayısında siyah-beyazlıların 4 farkla üstünlüğü bulunuyor. 
Beşiktaş, deplasmanda 9 kez kazanırken, ev sahibi Çaykur Rizespor 5 kez galip geldi. Rize'deki 2 maçta ise eşitlik bozulmadı, siyah-beyazlılar 21, yeşil-mavililer ise 18 gol attı. 

3 5
 
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı konuk ediyor - Sayfa 4

Çaykur Rizespor 13 maçtır kazanamıyor

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı Süper Lig'de 13 maçtır yenemiyor. 

Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 17 Şubat 2006 tarihinde İstanbul'da 1-0'lık sonuçla alan yeşil-mavili ekip, daha sonraki 13 maçtan 9'unu yitirdi, 4'ünde berabere kaldı. 

4 5