CANLI İZLE - Trabzonspor Sivasspor canlı izle - Trabzonspor Sivasspor şifresiz canlı izle

Trabzonspor Sivasspor canlı izle. Trabzonspor Sivasspor maçıyla 30. hafta maçına çıkıyor. İşte Trabzonspor Sivasspor maçı kaç kaç? Trabzonspor Sivasspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Trabzonspor Sivasspor canlı izle ve Trabzonspor Sivasspor radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Trabzonspor Sivasspor canlı izle - Trabzonspor Sivasspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
21 Nisan 2018 Cumartesi 16:04

Trabzonspor Sivasspor canlı izle. Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor Sivasspor karşılaşıyor. geride kalan 5 haftada puan kaybına tahammülğ olmayan ve tüm maçlara final maçı gözüyle bakan Trabzonspor maça 3 puan için çıktı. Avrupa Kupası hedeferi için mücadele eden Sivasspor da 3 ouan için tüm gücüyle mücadele edecek. Zorlu karşılaşma saat 16.00’da Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Trabzonspor Sivasspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Trabzonspor Sivasspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Trabzonspor Sivasspor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Trabzonspor Sivasspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Trabzonspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Sivasspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Trabzonspor Sivasspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.  

Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

20 Nisan günü saat 16.00’da Medical Park’ta oynanacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Sivasspor maçı 11'leri

Trabonspor: Uğurcan Çakır, K. Ahmet, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Abdülkadir, Yusuf, Olcay, Burak

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal, Auremir, Bjarsmyr, Medjani, Ziya, Mert, Hakan, Bifouma, Saivet, Emre, Cyriac

Trabzonspor Sivasspor canlı izle

CANLI İZLE - Trabzonspor Sivasspor canlı izle - Trabzonspor Sivasspor şifresiz canlı izle

Trabzonspor Sivasspor radyo dinle

CANLI İZLE - Trabzonspor Sivasspor canlı izle - Trabzonspor Sivasspor şifresiz canlı izle

Trabzonspor Sivasspor 24. randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, 24. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında ligde oynanan 23 maçta bordo-mavililerin 12 galibiyeti bulunurken, Demir Grup Sivasspor'un ise biri hükmen olmak üzere 6 galibiyeti bulunuyor.

Trabzonspor Sivasspor maçı hakemi

Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek ve onun yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Alpaslan Dedeş yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Mustafa Öğretmenoğlu görevlendirildi.

Trabzonspor evinde şanslı

Konuk ekip Sivasspor'un Trabzon'da oynanan maçlarda 1 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında Trabzon'da oynanan 11 maçta bordo-mavililerin 7 galibiyeti bulunurken, Sivasspor'un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 3 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Bordo-mavililer evinde oynadığı maçlarda 18 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de mücadele edemeyen Demir Grup Sivasspor bir sezonun ardından ilk kez bordo-mavili takımın yeni stadyumuna konuk olacak. İki takım arasında geride kalan 23 maçta bordo-mavililerin 12 galibiyeti bulunurken, Sivasspor'un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 5 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor'un attığı 35 gole karşılık Sivasspor 24 gol kaydetti.

Burak Yılmaz ve Onazi sahalara geri döndü

Spor Toto Süper Lig'de, 21 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Medical Park Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Onur ve Castillo katılmadı. Sakatlıkları nedeniyle Osmanlıspor maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz ve Onazi'nin ise takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyet tarafından sevinçle karşılandı.

Kayserispor maçının 28. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Onazi, antrenmanlarını takımdan ayrı olarak sürdürüyordu. Tedavisinin ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan oyuncunun son durumu maç günü yapılacak olan değerlendirme sonrası netlik kazanacak.

Kayserispor maçından sonra ağrılarının artması nedeniyle Osmanlıspor maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz da takımla birlikte çalışmalara başladı. Oyuncunun Demir Grup Sivasspor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

Samet Aybaba'dan Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor'un bu hafta karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba iki haftadır mağlup olduklarını belirterek, "Şimdi bu kötü gidişi çevirmemiz lazım. Arkadaşlarla konuşup çalışıyoruz. İnşallah bu maçı çevirip galibiyet serisine başlamak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Teknik Direktör Samet Aybaba basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe maçında çok pozisyona girdik. Büyük takımlara karşı oynadığımız maçlarda en çok pozisyona girdiğimiz maçtı ama değerlendiremedik. Sonunu iyi getiremedik. Şimdi Trabzon'a karşı oynuyoruz. Bireysel özellikleri çok kaliteli genç oyuncuları da var, tecrübeli oyuncuları da var. Takım disiplinini ön plana çıkarmamız lazım. Daha çok mücadele etmemiz lazım, oyuncularımızın daha çok istemesi lazım. Bizi bekleyen zor bir maç. İki maç üst üste mağlup olduk. Şimdi bu kötü gidişi çevirmemiz lazım. Arkadaşlarla konuşup çalışıyoruz. İnşallah bu maçı çevirip galibiyet serisine başlamak istiyoruz" dedi.

"Puan kaybının telafisi yok. Dikkatli olacağız"

Yeni yönetimle birlikte sorunları çözmek ve şaha kalkmak isteyen Trabzonspor'da tüm gözler bugünkü Sivasspor maçına çevrilmiş durumda. Teknik direktör Rıza Çalımbay da ligde kalan 5 maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu dile getiriliyor. Sivasspor maçını kazanmaları gerektiğini belirten 54 yaşındaki hoca, geçtiğimiz hafta Osmanlıspor karşısında aldıkları beraberliğin birçok etkene bağlı olduğunu belirterek, "Geçen hafta galibiyeti koruyamadık. Bu hafta kendi taraftarımız önünde sonuca ulaşmak adına hata şansımız yok. Kalan haftalarda puan kaybının telafisi yok. En üst düzeyde mücadele edeceğiz ve sonuca gitmeye çalışacağız. Bize yakışan budur ve sahaya çıkan herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmalı" dedi.

Çalımbay'ın gidip kalacağı Sümer'e bağlı

Bu arada yönetim, Futbol Genel Koordinatörlüğü'ne getirilen Özkan Sümer'e tam yetki verdi. Takımdaki teknik direktör yapılanması, oyuncu transferleri, altyapıdan değerlendirmeye alınacak isimler dahil olmak üzere tüm konularda yetkili olan Sümer, detaylı bir çalışma başlattı. Takımdaki tüm futbolcuların performansını değerlendirmeye alan Sümer, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Çalımbay ile ilgili kararı da verecek. Sümer'in Çalımbay ile görüşeceği belirtildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar