CANLI İZLE - Trabzonspor Karabükspor canlı izle - Trabzonspor Karabükspor şifresiz canlı izle

Trabzonspor Karabükspor canlı izle. Trabzonspor Karabükspor maçıyla 34. hafta maçına çıkıyor. İşte Trabzonspor Karabükspor maçı kaç kaç? Trabzonspor Karabükspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Trabzonspor Karabükspor canlı izle ve Trabzonspor Karabükspor radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Trabzonspor Karabükspor  canlı izle - Trabzonspor Karabükspor  şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 09:13

Trabzonspor Karabükspor canlı izle. Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, Karabükspor maçıyla sezonu kapatıyor. Karşılaşma öncesi Bordo-mavili ekibin Süper Lig'de oynadığı 33 maçta topladığı 52 puan ile puan tablosunda 5. sırada kardeniz temsilcisi bu sezonda 14 galbiyeti bulunurken 9 da averajı bulunuyor. Öte yandan kırmızı-mavili ekipte ise bu sezo işler hiç de istenildiği gibi gitmedi. Ekonomik krizlerle uğraşan kulüp Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşmeyi haftalar önce garantilemişti. kırmızı mavililer gelecek sezonun planlamalarını şimdiden yapmaya başladı. Trabzonspor Karabükspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Trabzonspor Karabükspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Trabzonspor Karabükspor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Trabzonspor Karabükspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Trabzonspor Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Karabükspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Trabzonspor Karabükspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Trabzonspor Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Medikal Park Stadyumu’nda 18 Mayıs Cuma gübü Saat 18.00’de oynanacak karşılaşma Trabzonspor Karabükspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan- Pereira, Mustafa, Durica, Novak- Kucka, Bero- Abdülkadir, Sosa, Yusuf- N'Doye

Karabükspor: Çağlar-Hakan, Kravchenko, Tayyib, İshak, Kage, Osman, Cem, Murat, Bliznichenko, Ergin

Trabzonspor Karabükspor canlı izle

CANLI İZLE - Trabzonspor Karabükspor  canlı izle - Trabzonspor Karabükspor  şifresiz canlı izle

Trabzonspor Karabükspor radyo dinle

CANLI İZLE - Trabzonspor Karabükspor  canlı izle - Trabzonspor Karabükspor  şifresiz canlı izle

Trabzonspor Karabükspor maçı hakemi

Trabzonspor'un Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmayı Zorbay küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Baki Tuncay Akkın yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Trabzon ile Karabük 20. randevuda

Trabzonspor ile Karabükspor, oynayacakları maçla birlikte ligde 20’nci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 19 maçta Trabzonspor’un 10, Kardemir Karabükspor’un 4 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 33 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü.

Karadeniz fırtınasında 8 eksik

Trabzonspor’da Kardemir Karabükspor maçı öncesi kadroda 8 eksik bulunuyor. Kart cezalısı Olcay ile izin verilen Onazi’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Onur, Esteban, Kamil Ahmet, Castillo, Uğur, Burak ve Rodallega sezonun son karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da Karabükspor karşısında ligde son oynanan Bursaspor maçının kadrosunu büyük oranda koruması ve sadece cezalı olan Olcay’ın yerine ilk 11’de Sosa’ya foma vermesi bekleniyor.

Bilet Fiyatları

18 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Kategori 6 (Kale Arkaları)​ 10 TL​​
Kategori 5 (Doğu 3) 20 TL
Kategori 4 (Doğu 2) ​25 TL
Kategori 3 (Doğu 1) 30 TL
Kategori 2 (Batı 2 ) 40 TL
Kategori 1 (Batı 1) 50 TL

VIP Silver 100 TL
VIP Gold 125 TL

Platinum A-C Blok ​ 200 TL
Platinum B Blok ​ ​ 225 TL

Misafir Tribünü: 10 TL"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar