CANLI İZLE - Roma Shakhtar Donetsk canlı izle - Roma Shakhtar Donetsk şifresiz canlı izle

Roma Shakhtar Donetsk canlı izle. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Roma Shakhtar Donetsk ile karşılaşıyor. Roma Shakhtar Donetsk şifresiz izle Roma Shakhtar Donetsk canlı izle, Roma Shakhtar Donetsk Az TV izle, Roma Shakhtar Donetsk İdman TV izle bilgileri haberimizde mevcut.

CANLI İZLE - Roma Shakhtar Donetsk canlı izle - Roma Shakhtar Donetsk şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
13 Mart 2018 Salı 14:53

Roma Shakhtar Donetsk canlı izle. Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Cengiz Ünderli Roma Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak Roma Olimpiyat Stadyumu'nda saat 22:45'de başlayacak.Roma ilk maçta milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in 1 golü ile avantaj yakalasa da 2-1 mağlup oldu. Roma Shakhtar Donetsk maç saati yaklaşırken, futbol severler internnette Roma Shakhtar Donetsk şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Roma Shakhtar Donetsk maçı şireli şifresiz yayınlayan kanalları sizin için derledik. İşte Roma Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta, hangi kanalda?Roma Shakhtar Donetsk şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Roma Shakhtar Donetsk canlı izle , Roma Shakhtar Donetsk AZ TV canlı izle, Roma Shakhtar Donetsk İdman TV canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Roma Shakhtar Donetsk canlı izle

Roma Shakhtar Donetsk Az TV izle

Roma Shakhtar Donetsk İdman TV izle

Roma Shakhtar Donetsk maçını canlı izlemek için yukarıdaki fotoğraflara tıklayınız

Roma Shakhtar Donetsk maçı saat kaçta hangi kanalda

Futbolseverler, 13 Mart Salı akşamı 22.45'te başlayacak AS Roma - Shakhtar Donetsk maçını TivibuSpor 2 kanalından şifreli olarak izlenebilecek.

Roma Shakhtar Donetsk şifresiz veren kanallar

Bu akşam oynanacak Manchester United - Sevilla maçı ile Roma - Shakhtar Donetsk maçı, birçok ulusal kanaldan canlı olarak yayınlanacak. İşte bu kanallar;

Sport 5, BT Sport Live, BeIN Sports, Sport 24, Super Soccer TV, AZTV, SportMax 2, Canale 5, Fox Sports, Armenia TV, Sky Sports, Canal + Sport, RCN Television, PPTV Sport China, Sina Sports, Teletica Canal 7, HRT 2, O2 TV, TV3 HD, Viasat, ERT 1, M4 Sports, MRT1, Canal 3, RTS 1, Kanal A, Teleclub Sport Live, İdman TV

Muhtemel 11'ler

ROMA: Alisson, Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov, De Rossi, Strootman, Nainggolan, Cengiz Ünder, El Shaarawy, Dzeko
TEKNİK DİREKTÖR: Eusebio Di Francesco

SHAKHTAR DONETSK: Pyatov, Butko, Krivtsov, Y. Rakitskiy, Ismaily, Fred, Stepanenko, Marlos, Taison, Bernard, Ferreyra
TEKNİK DİREKTÖR: Paulo Fonseca

Cengiz Ünder oynayacak mı?

İki ekip arasındaki ilk maç 2-1'lik Shakhtar üstünlüğüyle tamamlanırken, Roma'nın tek golünü Cengiz Ünder kaydetmişti.

Son haftalarda attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Cengiz'in Shakhtar karşısında ilk 11'de şans bulması bekleniyor.

Roma Shakhtar Donetsk maçı hakemi

İspanyol hakem Undiano Mallenco düdük çalacak. Mallenco'nun yardımcılıklarını ise Roberto Alonso ve Juan Yuste yapacak

Roma Shakhtar Donetsk bu tura nasıl geldi

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Manchester City, Napoli ve Feyenoord ile mücadele eden Shakhtar Donetsk grubu 2. sırada tamamlayarak bu tura yükseldi. Roma ise C Grubu'nu Chelsea, Atletico Madrid ve Karabağ Ağdam'ın önünde lider tamamlayarak adını Son 16 Turuna yazdırdı.

İlk maçta Cengiz Ünder'in golü yetmedi

Son üç lig maçında 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Cengiz Ünder'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giydiği mücadelede Roma, deplasmanda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaştı.

Karşılaşmanın 41. dakikasında Edin Dzeko'nun ara pasıyla ceza alanında topla buluşan 20 yaşındaki Cengiz Ünder, takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

52. dakikada Facundo Ferreyra ile beraberliği yakalayan ev sahibi ekip, 71. dakikada Brezilyalı futbolcusu Fred’in attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Cengiz Ünder, maçın 71. dakikasında yerini Brezilyalı Gerson’a bıraktı.

İki takım arasındaki istatistikler

Shakhtar Donetsk, Roma'yla Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı beş maçın dördünden galip ayrıldı
Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden 23 takımın 12'si tur atlamayı başardı.
Roma, bugüne kadar Devler Ligi'nde ilk maçı kaybettiği dört eşleşmede de turu geçemedi.

İtalyan ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son üç saha maçında da kalesini gole kapatırken, son iki karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı

Roma nasıl tur atlar?

Roma, deplasmanda attığı gol nedeniyle 1-0 ile tur atlayacak. İki farklı galibiyetler de turu Roma'ya getirirken, 3-2, 4-3 gibi mağlubiyetlerle birlikte deplasman ekibinin alacağı tüm galibiyet ve beraberliklerde Shakhtar tur atlayacak.

Manchester United - Sevilla maçı da bu gece

Gecenin diğer maçında ise İngiliz ekibi Manchester United, İspanya'da 0-0 berabere kaldığı Sevilla ile karşı karşıya gelecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar