CANLI İZLE - Malatyaspor Konyaspor canlı izle - Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle

Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle. Süper Lig heyecanı Malatyaspor Konyaspor maçı ile devam ediyor. Malatyaspor Konyaspor maçı kaç kaç, Malatyaspor Konyaspor maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle, radyo dinle bilgilerini sizler için derledik.

CANLI İZLE - Malatyaspor Konyaspor canlı izle - Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
31 Ağustos 2018 Cuma 10:16

Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle. Spor Toto Süper Lig’in ilk üç haftasında 7 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor Konyaspor karşısında 3 puan alarak puanını 10'a yükseltmek için sahaya çıkacak. Sezona iyi başladıklarını aktaran Sarı-siyahlı takımın savunma oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, ilk üç haftada 7 puan topladıkları için mutlu olduklarını ve Konyaspor karşısında sahadan güzel bir skor almayı hedeflediklerini söyledi. Öte yandan Yeşil-beyazlı takımın Faslı savunma oyuncusu Issam Chebake "Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak Kayserispor karşısında aldığımız 1 puan çok daha önemli olacak." ifadesini kullandı. Malatyaspor Konyaspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Malatyaspor Konyaspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Malatyaspor Konyaspor canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Malatyaspor Konyaspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Malatyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Malatyaspor Konyaspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Malatyaspor Konyaspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Malatyaspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

31 Ağustos Cuma günü Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak karşılaşma Yeni Malatyaspor - Konyaspor maçı 21.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Seth, Mina, Sadık, Rahman, Ahmed, Guilherme, Pereira, Aleksic, Adem, Boutaib

Konyaspor: Serkan, Skubic, Selim Ay, Uğur Demirok, Ferhat, Ömer Ali, Jonsson, Moke, Fofana, Yatabare, Jahovic

Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle

Yeni Malatyaspor Konyaspor maçını canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.CANLI İZLE - Malatyaspor Konyaspor canlı izle - Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle

Malatyaspor Konyaspor radyo dinle

Yeni Malatyaspor Konyaspor maçını radyodan dinlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. CANLI İZLE - Malatyaspor Konyaspor canlı izle - Malatyaspor Konyaspor şifresiz canlı izle

Yeni Malatyaspor - Konyaspor maçı hakemi

Yeni Malatyaspor - Konyaspor maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Alpaslan Dedeş yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise Serkat Tokat olacak.

Malatyaspor, galibiyet için sahaya çıkacak

Spor Toto Süper Lig’in ilk üç haftasında 7 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular, sahalarında oynayacakları Atiker Konyaspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Sarı-siyahlı takımın savunma oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

Sezona iyi başladıklarını aktaran Çağıran, ilk üç haftada 7 puan topladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Rahman Buğra Çağıran, her mevkide oynayabildiğini belirterek, takımın başarısı için nerede görev verilirse orada görev yapmaya hazır olduğunu kaydetti. Sahalarında karşılaşacakları Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getiren Rahman Buğra Çağıran, "Bu zamana kadar taraftarımız da bize çok güzel destek verdi, onların sayesinde bu puanları aldık diyebiliriz. Onların gücünü hissetmek bizim için çok güzel bir şey. Hazırlıklarımız sürüyor. Üzerimize düşeni sahada yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Rakibimizin eksik yönlerinin üzerine giderek inşallah cuma günü güzel bir skor almayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Sarı-siyahlı futbolcu, bu sezon geçen yılki başarılarının daha da üzerine çıkmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Çağıran: Sahadan güzel bir skor almayı hedefliyoruz

"Gerçekçi olmak gerekirse, geçen yıl ne yaptıysak biraz daha onun üzerinde bir şeyler yapmamız lazım" diyen Çağıran, şunları söyledi:
"Ligi biraz daha üst seviyelerde bitirebilmenin bizim için daha doğru olduğunu düşünüyorum. İleriye daha sağlam ilerleyebilmek için bunun bizim için güzel bir hedef olduğunu düşüyorum. Konyaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Bu zamana kadar da taraftarımız bizlere çok güzel destek verdiler. Onların sayesinde bu puanları aldık diyebilirim. Onların yanımızda olduğunu hissedebilmek çok güzel. Cuma akşamı sahada bizim üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Rakibimizin eksik yönlerini çalışıp bunların üzerine giderek inşallah cuma günü sahadan güzel bir skor almayı hedefliyoruz."

Chebake: Hedefimiz karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak

Faslı savunma oyuncusu Issam Chebake ise Atiker Konyaspor maçına odaklandıklarını aktararak, "Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak Kayserispor karşısında aldığımız 1 puan çok daha önemli olacak." ifadesini kullandı. Chebake, iyi bir sezon geçirmek için sahalarındaki maçları kazanmaları gerektiğini anlatarak, "Atiker Konyaspor maçı zorlu geçecek ancak hedefimiz karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak." dedi.

Recep Çınar: Yenmememiz için hiçbir sebep yok

Konyaspor Kulübünün kurumsal iletişim ve medyadan sorumlu asbaşkanı Recep Çınar, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi takımın moral olarak çok iyi durumda olduğunu söyledi.

Malatya'da sahaya kazanmak için çıkacaklarını anlatan Çınar, ligde her takımın yenilebileceğini, hiçbir maçın favorisi olmadığını dile getirdi.

Geçen sezonki sıkıntıları yaşamak istemediklerini belirten Çınar, şöyle konuştu:

"Sezon başında, yolun başındaki her takımın yaşayacağı durumlar var. Lige hazır olmama, oyuncuların konsantrasyonu gibi her futbol takımında olan eksiklerin bizim takımımızda da olması son derece doğal. Bu gibi durumlarda camianın kenetlenmesi, kenetlenirken de en üst seviyede yoluna devam etmesi gerekiyor. Bu ligde her takım yenilebilir. Yenilmeyecek bir takım yok. Dünyada hiçbir takım yenilmeden kepengi indirmemiştir ya da tarihe geçmemiştir. Dolayısıyla her takım yener, yenilir. Yeni Malatyaspor'u yenmememiz için hiçbir sebep yok. Korkusuzca ve başarıya inanarak mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah cuma günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçında futbol şansı da bizimle olur ve bu maçta gülen taraf biz oluruz."

Konyaspor'un marka değeri, gelirleri ve sportif başarısını artırmak için her şeyi yapacaklarını anlatan Recep Çınar, şunları kaydetti:

"Takımın yeniyor seviniyorsun, en yakın rakibin yeniliyor ona da seviniyorsun. Öyle maçlara gidiyorsunuz, 'Kaybetme ihtimalimiz yok.' diyorsunuz ama sahada öyle şeyler oluyor ki yeniliyorsunuz. Öyle maçlar oynuyorsunuz, 'Rakibin maçı çevirmesi mümkün değil.' diye düşünüyorsunuz, rakip geriden geldiği maçı çevirebiliyor. Futbolda yenilmez takım yoktur. Futbol bu yönüyle de güzel."

Geçen sezondaki karşılaşmalar

Ligin ilk maçında beraberlik

Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor- Atiker Konyaspor maçı 1-1 berabere sonuçlandı.

Maçın 10. dakikasında sağ kanatta gelişen Atiker Konyaspor atağında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Musa Araz'ın şutunda top üstten auta çıktı. 21. dakikada Atiker Konyaspor mücadelede öne geçti. Sol çaprazda topla buluşan Fofana pasını ceza yayı çizgisindeki Eze'ye gönderdi. Bu oyuncunun dönerek çıkardığı sert şutta top kaleci Ertaç Özbir'in solundan filelerle buluştu: 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısını Atiker Konyaspor 1-0 önde tamamladı.

Orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmanın, 61. dakikada Fofana'nın sağdan ortasında ön direğe hareketlenen Musa Araz'ın vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti. 70. dakikada Evkur Yeni Malatyaspor, beraberliği yakaladı. Adem Büyük'ün soldan ortasında Dening'in kafayla indirdiği topa ceza sahası çizgisi üzerinde bekletmeden vuran Aytaç Kara, topu ağlara gönderdi: 1-1

89. dakika Bourabia'nın ceza sahasının dışı sol çaprazından yaptığı sert vuruşta kaleci Ertaç Özbir, topu güçlükle kornere çeldi. 90. dakika ev sahibi takımdan Rahman Buğra Çağıran, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Pozisyonda kazanılan serbest vuruşta Manyama'nın ön direğe gönderdiği topa hareketlenen Bourabia'nın vuruşunda top yandan auta çıktı.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Erol Bulut yönetiminde çıktığı ilk maçtan beraberlikle ayrılan Evkur Yeni Malatyaspor bu sonuçla puanını 8'e, Atiker Konyaspor'da 7'e ye çıkarttı.

Konyaspor evinde kaybetti

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor, Atiker Konyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek rakibini ateşe attı. 87. dakikada Boutaib'in golüyle gülen Malatyaspor yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı ve 34 puana çıktı. Bu skorun ardından galibiyet hasreti 3 maça çıkan Konyaspor ise 21 puanda kaldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar