CANLI İZLE - Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle - Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle

Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle. Süper Lig'in ikinci haftasında Yeni Malatyaspor Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Malatyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, Malatyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle radyo bilgilerini derledik

CANLI İZLE - Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle - Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
17 Ağustos 2018 Cuma 16:10

Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle. Süper Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu ikinci hafta açılış maçında Fenerbahçe Yeni Malatyaspor'un konuğu oluyor. Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'den kiralayarak kadrosuna kattığı İslam Slimani'nin bu maçta kadroda olup olmayacağı merak edilirken Teknik Direktör Phillip Cocu'nun utbolcuyu hazır görmesi durumunda forma şansı vereceği öğrenildi. Öte yandan Sarı-siyahlılarda, sakatlık ve kart cezası nedeniyle 3 oyuncu forma giyemeyecek. sakatlıkları devam eden orta saha oyuncuları Okechukwu Azubuike ve Murat Yıldırım ile Göztepe karşılaşmasında kırmızı kart gören Issam Chebake, Fenerbahçe'ya karşı oynayamayacak. Malatyaspor Fenerbahçe maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Malatyaspor Fenerbahçe radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Malatyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Malatyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. hafta maçında Yeni Malatyaspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 18 Ağustos akşamı 21.45'te Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Doria, Azubuike, Pereira, Aytaç, Rahman, Adem, Boutaib

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Dirar, M.Topal, Josef, M.Ekici, Giuliano, Fernandao

Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle

Malatyaspor Fenerbahçe radyo dinle

CANLI İZLE - Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle - Malatyaspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle

Malatyaspor Fenerbahçe maçı hakemi

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Sarı-siyahlılarda 3 eksik

Evkur Yeni Malatyaspor, sakatlık ve kart cezası nedeniyle 3 oyuncusundan Fenerbahçe önünde faydalanamayacak.

Sarı-siyahlılarda sakatlıkları devam eden orta saha oyuncuları Okechukwu Azubuike ve Murat Yıldırım ile Göztepe karşılaşmasında kırmızı kart gören Issam Chebake, Fenerbahçe'ya karşı oynayamayacak.

Sezon öncesi ameliyat olan ve çalışmalarını kondisyoner eşliğinde sürdüren Eren Tozlu'nun da bu karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Öte yandan, Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe resmi maçlarda daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. Ligdeki oynanan iki maç da Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlanırken, Ziraat Türkiye Kupası'ndeki tek maçı ise Evkur Yeni Malatyaspor kazandı.

Slimani oynayacak mı?

Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'den kiraladığı Cezayirli santrfor İslam Slimani, Malatya deplasmanında forma bekliyor.

Teknik direktör Phillip Cocu, 30 yaşındaki golcü futbolcuyu hazır görmesi durumunda forma şansı verecek.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Aatıf Chahechouhe ile İsmail Köybaşı yarın da forma giyemeyecek.

Malatya ekibinde ise geçen hafta kırmızı kart gören Issam Chebake, Fenerbahçe karşısında kadroda olmayacak.

Sarı-siyahlılar Fener'den puan alamadı

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk defa geçen sezon mücadele eden rakibiyle oynadığı 2 maçı da kazandı.

Lig tarihinde ilk kez geçen sezon karşılaşan iki takımın mücadelesinde Fenerbahçe, rakibini İstanbul'da 3-1, deplasmanda ise 2-0 yenmişti.

Yeni Malatyaspor'da son gelişmeler

Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor sezon öncesinde ilk hazırlık maçında Calaraşi'yi 1-0 yendi, ardından ise CSMC Iaşi'yi 2-0 mağlup etti. Alanyaspor'a 1-0, Sumgayıt'a 3-1 yenilen takım, son hazırlık maçında ise Gazişehir Gaziantep'i 2-1 maplup etti.

Yeni Malatyaspor ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşırken, maçtan 3-1 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

Transferde bonservissiz isimlere yönelen Malatya ekibi Kasımpaşa'dan Ahmet Ildız, Kızılyıldız'dan Mitchell Donald, Göztepe'den Ömer Şişmanoğlu, Kayserispor'dan Erkan Kaş, St. Gallen'den Danijel Aleksic ve Benevento'dan Guilherme'yi renklerine bağladı.

Takımdan ayrılan isimler ise Gilberto (Bahia), Emmanuel Dening (Cerre Porteno), Taşkın Çalış (Menemen Belediyespor), Aly Cissokho (Antalyaspor), Emre Selen (Ankara Demirspor-Kiralık), Ferhat Canlı (Elaziz Belediyespor-Kiralık), Savaş Taga (Sakaryaspor-Kiralık), Fatih Aydın (Sarıyer-Kiralık), Yakup Alkan (Çorum Belediyespor-Kiralık), Semih Beyaz (Uşakspor-Kiralık), Berk Yıldız (Adana Demirspor-Kiralık), Kamil İçer (Kulüpsüz) ve Sadio Diallo (Kulüpsüz) oldu.

Fenerbahçe'deki son gelişmeler

Yeni sezon öncesi İsviçre'nin Lozan kentinde kamp yapan Fenerbahçe hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlandı. İlk olarak kamp öncesinde İstanbulspor ile karşılaşan takım sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Bu maçta Sarı Lacivertlilerin golünü Aatif Chahechoue kaydetti.

Temsilcimiz Fenerbahçe İsviçre kampı sürecinde Lausanne ve Fulham ile karşılaştı. Lausanne karşısından 2-1 mağlup ayrılan Sarı-Lacivertlilerin tek golünü 82. dakikada Yiğithan Güveli attı. Fulham maçında ise Fenerbahçe iyi bir performans sergileyerek maçı 3-0 kazandı. Bu maçın golleri ise 28. dakikada Giuliano, 42. dakikad Hasan Ali Kaldırım ve 75. dakikada Ozan Tufan'dan geldi.

Kampın ardından İstanbul'a dönen Fenerbahçe ilk olarak Feyenoord ile maç yaptı. Sarı Kanaryalar 3-0 öne geçtikleri maçta skoru muhafaza edemeyince karşılaşma 3-3 tamamlandı. Maçın golleri 7. dakikada Eljif Elmas, 14. dakikada Giuliano ve 18. dakikada Mathieu Valbuena'dan gelirken, 33. dakikada Giuliano bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu maçın ardından İzmir'de Altınordu ile hazırlık maçı yapan Fenerbahçe sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Son hazırlık maçında ise Cagliari ile oynayan Sarı-Lacivertliler rakibini 2-1 ile geçerken, goller 51. ve 57. dakikalarda Alper Potuk'tan geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Benfica ile karşılaşan Fenerbahçe ilk maçta sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İstanbul'da rakibi ile 1-1 berabere kalan takım bu turnavadan elendi ancak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Diğer taraftan ligde ilk hafta Bursaspor'u 2-1 yenen Sarı-Lacivertliler de moraller yüksek. Lige 3 puanla başlayan takım, bu haftayı da boş geçmemek istiyor.

Sarı Kanaryalar transferde genç isimlere yöneldi. Hem altyapıdan isimleri A takıma takviye eden Fenerbahçe toplamda 4 futbolcuyu farklı takımlardan kadrosuna kattı. Altınordu'dan Berke Özer ile Barış Alıcı, NEC Nijmegen'den Ferdi Kadıoğlu, Swansea City'den Andre Ayew ve Leicester City'den Islam Slimani takıma katılan isimler olurken, 4 isimle yollar ayrıldı.

Jose Fernandao, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Wahda'ya transfer olurken, genç futbolcu Beykan Şimşek ise Osmanlıspor'un yolunu tuttu. Ayrıca geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Luis Neto ve Vincent Janssen ise takımlarına geri döndü.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar