CANLI İZLE - Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle - Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle

Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle. Süper Lig heyecanı Kasımpaşa Ankaragücü maçı ile devam ediyor. Kasımpaşa Ankaragücü maçı kaç kaç, Kasımpaşa Ankaragücü maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle, radyo dinle bilgilerini sizler için derledik.

CANLI İZLE - Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle - Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
2 Eylül 2018 Pazar 14:53

Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle. Ligin ilk 3 haftasında sırasıyla Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor'u mağlup eden lacivert-beyazlılar, MKE Ankaragücü karşısında da sahadan 3 puanla ayrılarak yoluna namağlup devam etmeyi hedefliyor. Bu sezon yükseldiği Süper Lig'in ilk haftasında son şampiyon Galatasaray'a mağlup olmasına karşın, diğer 2 müsabakada Aytemiz Alanyaspor'u yenip, Trabzonspor ile de berabere kalan MKE Ankaragücü ise deplasmandan iyi bir skorla ayrılmaya çalışacak. Kasımpaşa Ankaragücü maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Kasımpaşa Ankaragücü radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Kasımpaşa Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Kasımpaşa Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa Ankaragücü maçı saat 19.15'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 ekranında canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Ramazan- Popov, Veysel, Youssef, Veigneau, Sadiku, Tarkan, İlhan, Eduok, Trezeguet, Diagne.

Ankaragücü: Hopf, Alessio Cerci, Yalçın Ayhan, Kone, Pinto, Arif Morkaya, Mehmet Sak, Brice Florentin, Thibault Moulin, İlhan Parlak, El Kabir

Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle

CANLI İZLE - Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle - Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle

Kasımpaşa Ankaragücü radyo dinle

CANLI İZLE - Kasımpaşa Ankaragücü canlı izle - Kasımpaşa Ankaragücü şifresiz canlı izle

Kasımpaşa Ankaragücü maçı hakemi

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak karşılaşmayı, hakem Arda Kardeşler yönetecek

Süper Lig'de 17. randevu

Kasımpaşa ile Ankaragücü, Süper Lig'de 16 kez karşılaştı. Taraflar üçer galibyet elde ederken, bu eşleşmedeki 10 maç berabere tamamlandı.

Kasımpaşa, Süper Lig'de Ankaragücü'nü ağırladığı sekiz maçın hiçbirinde yenilmedi ancak sadece üçünü kazanabildi (5B).

Kasımpaşa, Ankaragücü'nü ağırladığı sekiz maçın beşinde sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçların üçü 0-0 biterken, diğer iki maç 2-2 sona erdi.

Bu sezon Süper Lig'de sadece Ankaragücü'nden (9) daha az korner kullanan tek takım Yeni Malatyaspor (8).

Süper Lig'in ilk üç haftasında Kasımpaşa'dan (8) daha fazla gol atan tek takım Galatasaray (10).

Kasımpaşa bu sezon Süper Lig'de attığı sekiz golün beşini maçların son 15 dakikalarında buldu; bu dakika aralığında en fazla gol atan takım konumundalar.

Kemal Özdeş ile İsmail Kartal'ın karşılaştığı iki Süper Lig maçında Özdeş galibiyet alamadı (1B 1M).

Kasımpaşa forması giyen Mbaye Diagne, Süper Lig'de forma giydiği son 13 maçta 16 gole katkıda bulundu (14 gol ve iki asist).

Mbaye Diagne geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında attığı gollerle Süper Lig'de 2018 yılı içinde en fazla gol atan isim oldu (17).

Ankaragücü'nün yeni transferi Youness Mokhtar, Süper Lig'de forma giydiği üç maçta üç gole katkıda bulundu (bir gol ve iki asist).

İki takımda maç öncesi son durum

Geçtiğim hafta Trabzonspor'la 2-2 berbere kalan Ankaragücü 4. hafta mücadelesinde ligin namağlup ekibi Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Başkent ekibi mücadeleden 3 puanla ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Ankaragücü Süper Lig'de oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligin ilk haftasında Galatasaray'a 3-1 kaybeden başkent ekibi, 2. hafta mücadelesinde Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertliler ligin son haftasında ise Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Ankaragücü 3 maç sonunda topladığı 4 puanla 8. sırada yer aldı. Kasımpaşa ise ligde oynadığı 3 maçı da kazandı. Ligin ilk haftasında Rizespor'u 3-2 yenen İstanbul ekibi, ligin ikinci haftasında Başakşehir'i 2-1, ligin üçüncü haftasında ise Sivasspor'u 3-0 mağlup etti. Kasımpaşa 3 maç sonunda topladığı 9 puanla 2. sırada yer aldı.

Paşa galibiyet serisi peşinde

Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonuna galibiyetlerle başlayan Kasımpaşa, taraftarı önünde oynayacağı ikinci maçında da 3 puan alarak galibiyet serisini 4 maça taşımayı hedefliyor. Süper Lig’in ilk 3 haftalık döneminde 9 puanı bulunan lacivert-beyazlılar, ligin en çok gol atan ikinci takımı konumunda. 3 haftada 8 gol atma başarısı gösteren Paşa, Ankara temsilcisi karşısında sarı-kırmızılıları geride bırakarak ligin en çok gol atan takımı olmak istiyor.

Diagne sezona fırtına gibi giriş yaptı

Kasımpaşa’nın geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, bu sezona adeta fırtına gibi giriş yaptı. Senegalli futbolcu, forma giydiği 3 maçta attığı 5 golle futbolseverleri mest etti. Teknik Direktör Kemal Özdeş’in de ilk 11’de değişmeyen ismi olarak dikkat çeken 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de 2018 yılında en fazla gol atan oyuncu unvanını almış oldu. Gol krallığında da zirveyi temsil eden Diagne, sarı-lacivertliler karşısında gollerine devam edip adından sıkça söz ettirmenin peşinde.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar