CANLI İZLE - Göztepe Galatasaray canlı izle - Göztepe Galatasaray şifresiz canlı izle

Göztepe Galatasaray canlı izle. Göztepe Galatasaray maçıyla 34. hafta maçına çıkıyor. İşte Göztepe Galatasaray maçı kaç kaç? Göztepe Galatasaray şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Göztepe Galatasaray canlı izle ve Göztepe Galatasaray radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Göztepe Galatasaray canlı izle - Göztepe Galatasaray şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Mayıs 2018 Cumartesi 09:04

Göztepe Galatasaray canlı izle. Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe, Galatasaray maçıyla sezonu kapatıyor.  Galatasaray İzmir'den 1 puanla dönmesi halinde sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Sarı-kırmızılıların İzmir temsilcisi karşısında mağlup olmaları durumunda ise en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Başakşehir'in oynayacakları maçlardan gelecek sonuçlara bakılacak. Göztepe Galatasaray maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Göztepe Galatasaray şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Göztepe Galatasaray canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Göztepe Galatasaray radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Göztepe Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Göztepe Galatasaray şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Göztepe Galatasaray canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Göztepe Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

19 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Bornova Stadı’nda oynanacak Göztepe Galatasaray maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak

Muhtemel 11'ler

Göztepe: Beto, Tayfur, Kosanovic, Reis, Leo, Selçuk, Ngando, Castro, Gouffran, Ghilas, Demba Ba

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon (Serdar Aziz), Denayer, Nagatomo, Feghouli, Donk, Fernando, Rodrigues, Belhanda, Gomis

Göztepe Galatasaray canlı izle

CANLI İZLE - Göztepe Galatasaray canlı izle - Göztepe Galatasaray şifresiz canlı izle

Göztepe Galatasaray radyo dinle

CANLI İZLE - Göztepe Galatasaray canlı izle - Göztepe Galatasaray şifresiz canlı izle

Göztepe Galatasaray maçı hakemi

19 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Hüseyin Göçek görev alacak.

Galatasaray Göztepe 52. randevuda

Lider Galatasaray ile Göztepe, Süper Lig’de yarın 52. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 51 maçtan 27’sini Galatasaray, 11’ini Göztepe kazandı, 13 müsabaka da berabere sonuçlandı. Atılan gollerde de Galatasaray’ın, Göztepe’ye 77-36 üstünlüğü bulunuyor. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazandı.

Cimbom 15 yıl sonra yeniden İzmir’de

Beraberlik halinde bile şampiyonluğa ulaşacak Galatasaray, Göztepe ile İzmir’de 15 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında İzmir’deki son lig maçı, Göztepe’nin küme düştüğü 2002-2003 sezonunda yapıldı. İzmir Atatürk Stadı’nda 18 Nisan 2003 tarihinde oynanan müsabakayı Galatasaray 1-0 kazandı. Öte yandan iki ekip, yarın yapacakları maçla ligde İzmir’de 26. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Galatasaray’ın galibiyetlerde 12-8 üstünlüğü bulunuyor. İzmir’de 5 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 36, Göztepe ise 22 gol attı.

Galatasaray nasıl şampiyon olur?

Ligin son haftasına en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir’in 3 puan önünde 72 puanla lider giren Galatasaray, büyük avantaj sahibi.

Sarı-kırmızılı ekibin Göztepe deplasmanından çıkaracağı 1 puan, şampiyonluk için yeterli olurken, İzmir’de yaşayacağı olası mağlubiyet ise Atiker Konyaspor’u ağırlayacak Fenerbahçe ve Kasımpaşa’yı konuk edecek Medipol Başakşehir’in alacağı sonuçlara göre sıralamayı değiştirebilecek.

Galatasaray’ın olası yenilgisi sonrası iki rakibi de kazanırsa, puan eşitliği nedeniyle üçlü averajda şampiyonluğa ulaşan Medipol Başakşehir olacak. Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için ise hem Galatasaray’ın yenilmesi hem de Medipol Başakşehir’in puan kaybı yaşaması gerekiyor.

Öte yandan, tarihindeki 21. şampiyonluğuna ulaşmaya oldukça yakın olan Galatasaray ise son haftasına lider girdiği tüm sezonlarda ipi göğüsleyen taraf oldu.

İzmir'den 2. kez şampiyon çıkabilir

Daha önce 2006-2007 sezonu şampiyonunun İzmir’de belli olduğu Süper Lig’de Galatasaray yarın en az 1 puan aldığı takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.

2006-2007 sezonunda 32. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle İzmir’de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması 2-2 bitmesine rağmen en yakın rakibi Beşiktaş’la puan farkını 6’ya çıkaran Fenerbahçe, İzmir Atatürk Stadı’nda şampiyonluğa ulaşmıştı.

1993-1994’te son haftaya lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde şampiyonluk iddiasıyla giren Fenerbahçe, İzmir deplasmanında Karşıyaka’yı 4-0 yenmesine rağmen rakibinin Bursaspor’u 2-0 mağlup etmesiyle şampiyonluğa ulaşamamıştı.

Göztepe 5 eksikle sahaya çıkacak

Göztepe’de cezalı oyuncular Halil Akbunar ve Andre Poko’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu, Kadu ve Kerem Atakan Kesgin yarın forma giyemeyecek.

Farklı kazanılan maçlar

Taraflar arasında geride kalan 51 lig maçında en farklı skorlara İstanbul’un sarı-kırmızılı ekibi imza attı. Galatasaray, 1978-1979 sezonunda İstanbul’da 6-1, 1959’daki ilk sezonda ise İzmir’de 5-0 galip geldi. Göztepe ise toplam 11 kez yendiği rakibi karşısında en fazla 2 farklı skorlar elde edebildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar