için kaldı

CANLI İZLE - Fenerbahçe Konyaspor canlı izle - Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı izle

Fenerbahçe Konyaspor canlı izle. Fenerbahçe Konyaspor maçıyla 34. hafta maçına çıkıyor. İşte Fenerbahçe Konyaspor maçı kaç kaç? Fenerbahçe Konyaspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Fenerbahçe Konyaspor canlı izle ve Fenerbahçe Konyaspor radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Fenerbahçe Konyaspor canlı izle - Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Mayıs 2018 Cumartesi 09:03

Fenerbahçe Konyaspor canlı izle. Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor maçıyla kendi evinde sezonu kapatıyor. Şampiyonluk umutlarını son haftaya kadar taşımayı başaran Fenerbahçe Konyaspor karşısında 3 puan alıp Galatsaray'ın Göztepe karşısında mağlup olmasını bekleyecek. Öte yandan Konyaspor ise ligde topladığı 36 puan ile puan tablosunda 16 sırada bulunuyor. yeşil-beyazlı ekip bu maçta puan kaybetse bile Osmanlıspor le arasındaki averaj farkı ile ligde kalmayı garantilemiş gibi görünüyor. Fenerbahçe Konyaspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Fenerbahçe Konyaspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Fenerbahçe Konyaspor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Fenerbahçe Konyaspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Konyaspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Fenerbahçe Konyaspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

19 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe Atiker Konyaspor maçı beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Aatıf, Guiliano, Soldado, Fernandao

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Selim, Eren, Moke, Jonsson, Fofana, Milisovic, Volkan Şen, Eto'o

Fenerbahçe Konyaspor canlı izle

CANLI İZLE - Fenerbahçe Konyaspor canlı izle - Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı izle

Fenerbahçe Konyaspor radyo dinle

CANLI İZLE - Fenerbahçe Konyaspor canlı izle - Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı izle

Fenerbahçe Konyaspor maçı hakemi

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak maçta Ali Palabıyık düdük çalacak. Kerem Ersoy ile Serkan Olguncan’ın yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

Fenerbahçe Konyaspor 34. randevuda

Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor, Süper Lig’de 34. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 33 maçta karşılaşan Konyaspor, sadece 4 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibini 27 kez yenerken, taraflar arasında yalnızca 2 maç berabere sonuçlandı. Konyaspor, rakibi karşısındaki 4 galibiyetinden 2’sini son 4 randevuda elde etti.

Fenerbahçe’nin toplam 92 golüne, kalesini hiçbir maçta rakibi karşısında gole kapatamayan Konyaspor 37 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Konya’da yapılan müsabaka 1-1 tamamlandı.

Fener yine çift forvet

Karabük'te Soldado ve Fernandao'yla forveti ikileyen Aykut Kocaman, Giuliano'yu da sağ kanata atmıştı.

Sarı-lacivertli teknik adamın Atiker Konya karşısında bu sistemi bozmayacağı, yine çift santrforla takımını sahaya sürecek. Cezalı Martin Skrtel'in yerine Luis Neto oynayacak, Valbuena ise yine yedek soyunacak.

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

Ligde en son 10 hafta önce Akhisar Belediyespor’a mağlup olan ve ardından oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı başardı. Sarı-lacivertliler, sahasında Atiker Konyaspor’u mağlup ederek, Galatasaray’ın deplasmanda Göztepe’ye yenilmesini ve Medipol Başakşehir’in Kasımpaşa karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, son haftaya 69 puanla 2. sırada girdi.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere neticelenmişti. Sarı-lacivertlilerde önemli karşılaşma öncesinde Nabil Dirar ve Martin Skrtel sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Konya sadece bir deplasmanı kazanabildi

Fenerbahçe ile Konyaspor, İstanbul’da daha önce 16 lig maçında karşılaştı. Sarı-lacivertliler, evindeki 15 maçı kazandı, sadece geçen sezon 3-2’lik skorla mağlup oldu. İstanbul’da Fenerbahçe 49 gol attı, kalesinde 14 gol gördü.

Farklı kazanılan maçlar

Fenerbahçe, Konyaspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2005-2006 sezonunda İstanbul’da 5-0’lık sonuçla aldı. Konyaspor ise Fenerbahçe karşısındaki 4 galibiyetini 4-2, 2-1 ve 2 kez 3-2’lik sonuçlarla elde etti. Bu arada Fenerbahçe, Konyaspor’a 5 maçta 5, 8 maçta da 4 gol attı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar