CANLI İZLE - Beşiktaş Partizan canlı izle - Beşiktaş Partizan şifresiz canlı izle

Beşiktaş Partizan şifresiz canlı izle. UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında Beşiktaş Partizan'nı konuk ediyor. Beşiktaş Partizan maçı kaç kaç, Beşiktaş Partizan maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Beşiktaş Partizan şifresiz canlı izle ve radyo dinle bilgilerini sizler için derledik

CANLI İZLE - Beşiktaş Partizan canlı izle - Beşiktaş Partizan şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
30 Ağustos 2018 Perşembe 10:09

Beşiktaş Partizan şifresiz canlı izle. Sırbistan'daki ilk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, seyircisi önünde yapacağı karşılaşmayı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına yükselmek için mücadele edecek. Siyah-beyazlı takım, alacağı her türlü galibiyetin yanı sıra, 0-0'lık beraberlikte de tur atlayacak. Müsabaka 1-1 tamamlanırsa, 15'er dakikalık iki devre halinde uzatma bölümü oynanacak. Uzatmada da sonuç değişmezse, gruplara kalacak ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Partizan'ın turu geçebilmesi için İstanbul'dan 1-1 dışında gollü beraberlik veya galibiyetle ayrılması gerekiyor. Beşiktaş Partizan maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Beşiktaş Partizan şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Beşiktaş Partizan canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Beşiktaş Partizan radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Beşiktaş Partizan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Partizan şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Beşiktaş Partizan canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Beşiktaş Partizan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Partizan 30 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşma Smart Spor'dan canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Utku, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Medel, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Adriano, Negredo

Partizan: Stojkovic, Valiente, Markovic, Zdjelar, Miletic, Ivanovic, Skecic, Pantic, Zakaric, Jankovic, Ricardo

Beşiktaş Partizan şifresiz canlı izle

Beşiktaş Partizan radyo dinle

Beşiktaş Partizan maçı hakemi

Beşiktaş Partizan maçını Rumen hakem Ovidiu Hategan yönetecek. Hategan'ın yardımcılıklarını ise Octavian Şovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sebastian Coltescu olacak.

Partizan ile 4. randevu

Beşiktaş, Partizan ile Avrupa kupalarında 4. maçını yapacak.

Siyah-beyazlı ekip, 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nin grup mücadelesinde rakiplerinden biri olan Partizan'ı her iki maçta da yendi. Deplasmandaki ilk maçı Veli Kavlak, Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin golleriyle 4-0 kazanan Beşiktaş, İstanbul'daki karşılaşmada ise biri penaltıdan olmak üzere Demba Ba ile bulduğu 2 golle rakibini 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon play-off turunda rakibi olan Partizan ile deplasmandaki ilk maçta 1-1 berabere kaldı.

Partizan 1-1 Beşiktaş - Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa'da 210. maçına çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında Sırbistan temsilcisi Partizan'ı konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 210. mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 209 maçta rakiplerine 80 kez üstünlük kurdu. 84 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 45 mücadeleden berabere ayrıldı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 276 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 297 gol gördü.

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında Sırbistan temsilcisi Partizan'ı konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 210. mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 209 maçta rakiplerine 80 kez üstünlük kurdu. 84 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 45 mücadeleden berabere ayrıldı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 276 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 297 gol gördü.

Beşiktaş'ın Avrupa performansı

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki performans tablosu şöyle:

Partizan seyircisiz oynayacak

Sırbistan temsilcisi Partizan ile Beşiktaş arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarına konuk takım taraftarları alınmayacak. Partizan Futbol Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 30 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak maça konuk takım taraftarlarının alınmayacağı bildirildi.

Açıklamada, söz konusu karşılaşmaların UEFA tarafından “yüksek riskli maç” ilan edildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Belgrad ve İstanbul’daki maçlarda üzerinde konuk takım sembolü bulunan kişilerin biletleri olsa dahi stada alınmayacağı ifade edilirken, Partizan taraftarlarına sportif kurallar çerçevesinde takımlarını desteklemeleri çağrısında bulunuldu.

Kuralar cuma günü çekilecek

Play-Off Turu'nu geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak olan Beşiktaş'ın rakipleri de Cuma günü TSİ 14.00'te Monaco'da çekilecek olan kuralar sonucunda belli olacak. Siyah-beyazlılar, gruplara kalması durumunda, kuralara 1. torbadan katılacak..

Avrupa'da en farklı galibiyeti

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetine bu sezon ulaştı.

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile Vodafone Park'ta oynadığı rövanş mücadelesini 6-0 kazanarak, tarihinin en farklı galibiyetine imza attı.

Avrupa kupalarında 2002-2003 sezonu UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yenen Beşiktaş, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 2011-2012 sezonu UEFA Avrupa Ligi organizasyonunda İstanbul'da 5-1 mağlup etmeyi başardı. Siyah-beyazlı ekip ayrıca, 2005-2006 sezonu UEFA Kupası'nda Liechtenstein ekibi Vaduz'u evinde 5-1 yendi.

Avrupa'da en farklı mağlubiyeti

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı mağlubiyetini 2007-2008 sezonunda yaşadı.

Söz konusu sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden siyah-beyazlı ekip, Liverpool'a deplasmanda 8-0 mağlup oldu.

Siyah-beyazlılar ayrıca, 2000-2001 sezonunda İngiliz ekibi Leeds United ve 2016-2017'de Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e aynı organizasyonda rakip sahada 6-0 yenildi.

Avrupa'da hükmen galibiyeti

Beşiktaş, Avrupa kupalarında iki kez rakiplerini hükmen galibiyetle saf dışı bıraktı.

Siyah-beyazlılar, 1958-1959 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip ilan edildi. Beşiktaş ayrıca, 1986-1987'de aynı kupanın 2. turunda Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL'in maça gelmemesi sonrası hükmen galip ilan edildi ve turu geçen taraf oldu.

Beşiktaş sezona nasıl başladı?

Şenol Güneş yönetiminde bu sezon ligde şampiyonluğu, Avrupa Ligi'nde de finali hedefleyen Beşiktaş 6 hazırlık maçı oynadı. Bu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi alan Siyah-Beyazlılar ilk maçında Siofok ile 1-1 berabere kaldı. Ardından Gyirmot'u 4-1 yenen Kara Kartallar, Shakhtar Donetsk ile oynadıkları hazırlık maçından ise 0-0 beraberlikle ayrıldı. CSKA Moskova ile oynadığı maçta 4-1 yenilen takım bu süreçte tek yenilgisini aldı. Ardından oynadığı Reading maçından 2-2 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, son hazırlık maçında ise Krasnodar'ı 3-1 mağlup etti.

Bu sezonun ilk resmi maçını UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turunda Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn'a karşı oynayan Kara Kartallar deplasmanda sahadan 2-0 galip ayrıldı. Turun İstanbul'da oynanan maçı ise 6-0 Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu turun ilk maçında Vodafone Park'ta LASK Linz'i konuk eden Beşiktaş karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanarak avantaj elde etti. İkinci maçta ise 2-1 kaybeden Beşiktaş, deplasman golü kuralıyla turu geçen taraf oldu ve Partizan ile eşleşti. Belgrad'ta oynanan ilk maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Siyah-Beyazlılar ligin ilk haftasında ise Akhisarspor'u 2-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. İkinci hafta Erzurumspor'u deplasmanda 3-1 yenen Kara Kartallar, son hafta ise evinde Antalyaspor'a 3-2 yenildi.

Kara Kartallar'ın transferde ilk işi geçen sezon kiralık olarak takımda forma giyen Jeremain Lens'in Sunderland'tan bonservisini almak oldu. Bunun dışında dört transfer daha yapan Beşiktaş, geçen sezon Ankaragücü forması giyen ancak bonservisi Osmanlıspor'da olan Umut Nayır'ı, Cruz Azul'dan Enzo Roco'yu, Eskişehirspor'dan Dorukhan Toköz'ü ve Bayer Leverkusen'in U19 takımından Güven Yalçın'ı renklerine başladı. Son olark ise Liverpool'dan Loris Karius'u kiralık olarak takıma dahil edildi.

Bu transfer döneminde Beşiktaş iki önemli futbolcusunu ise kaybetti. İlk ayrılık Sırp futbolcu Tosic oldu. Dusko Tosic, Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou R&F'e transfer oldu. Beşiktaş'ın kalesinde kariyerinin en iyi dönemini geçiren Fabri ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a imza attı. Bu iki ismin dışında Matej Mitrovic Club Brugge'e, Denys Boyko Dinamo Kiev'e, Pedro Franco America'ya transfer oldu. Veli Kavlak'ın sözleşmesi karşılıklı feshedilirken, Aras Özbiliz ise Willem II'e kiralık gönderildi.

Partizan sezona nasıl başladı?

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Zoran Mirkovic'in teknik direktörlüğünü yaptığı Partizan, ligde geride kalan 6 haftada 10 puan topladı. 1 maç eksiği bulunan takım sadece 1 yenilgi aldı.

UEFA Avrupa Ligi'ne ise 1. Tur elemelerinden başlayan Sırbistan temsilcisi ilk turda Rudar Pljevl'i her iki maçta da 3-0 yenerek eledi. Ardından Trakai'yi 1-1 ve 1-0'lık skorlarla geçen takım 3. Eleme Turunda ise Nordsjaelland'ı 2-1 ve 3-2 yenerek Beşiktaş'a rakip oldu.

Transferde oldukça hareketli bir dönem geçiren Partizan, 18 futbolcu transfer ederken, 17 isimle yollarını ayırdı.

Sasa Zdjelar (Olympiakos), Nemanja Nikolic (Spartak Subotica), Goran Zakaric (Zeljeznicar), Aleksandar Scekic (Gençlerbirliği), Marc Valiente (Eupen), Milan Smiljanic (Hapoel Ashkelon), Gabriel Enache (Rubin Kazan), Strahinja Karisic (Rad Belgrad), Ricardo Gomes (Nacional Madeira), Marko Lazarevic (Rad Belgrad)'i renklerine bağladı.

Diğer yandan Dusan Vlahovic (Fiorentina), Leandre Tawamba (Taawon), Marko Jevtovic (Konyaspor), Strahinja Jovanovic (Proleter), Dramane Salou (Teleoptik), Strahinja Bosnjak (Zemun), Strahinja Karisic (Teleoptik), Veljko Birmancevic (Cukaricki), Milan Mitrovic (Adana Demirspor), Marko Lazarevic (Rad Belgrad), Nemanja Stevanovic (Cukaricki), Djordje Jovanovic (Lokeren), Jovan Vlalukin (Teleoptik) ve Vladimir Djilas ile yollarını ayırdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar