CANLI İZLE - Bayern Münih Real Madrid canlı izle - Bayern Münih Real Madrid şifresiz canlı izle

Bayern Münih Real Madrid canlı izle. Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Bayern Münih Real Madrid ile karşılaşıyor. Bayern Münih Real Madrid Az TV izle, İdman TV izle, Bayern Münih Real Madrid şifresiz izle ve Bayern Münih Real Madrid canlı izle bilgileri haberimizde.

CANLI İZLE - Bayern Münih Real Madrid canlı izle - Bayern Münih Real Madrid şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Nisan 2018 Çarşamba 16:24

Bayern Münih Real Madrid canlı izle. Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Bayern Münih Real Madrid ile karşılaşıyor. İlk maçta büyük bir sürpriz yapan Liverpool Jürgen Kloop'un öğrencileri 12. dakikada Mohamed Salah, 20. dakikada Alex Oxlade-Chamberlain ve 31. dakikada Sadio Mane'nin golleriyle City ağlarını 3 kez havalandırmıştı. Ligdeki kötü gidaşatı Şampiyonlar Ligi başarısı ile telafi etmeye çalışan Kırmızılılar Manchester City'i bir hayli zorlayacak gibi. Öte yandan Pep Guardiola'nın öğrencileri  hem lig, hem Devler Ligi performansını göz önünde bulundurunca bir çok kişi tarafından favori olarak görnüyor. Bayern Münih Real Madrid maç saati yaklaşırken, futbolseverler internnette Bayern Münih Real Madrid şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Bayern Münih Real Madrid maçı şifreli şifresiz yayınlayan kanalları sizin için derledik. İşte Bayern Münih Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?Bayern Münih Real Madrid şifresiz veren kanallar hangileri? Sorularının yanıtı ve Bayern Münih Real Madrid canlı izle, Bayern Münih Real Madrid AZ TV canlı izle, Bayern Münih Real Madrid İdman TV canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.. 

Bayern Münih Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Allianz Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak. Bayern Münih Real Madrid maçı Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Bayern Münih: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha, Müller, Martinez, Rodriguez, Robben, Ribery, Lewandowski

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, Ronaldo, Benzema

Bayern Münih Real Madrid canlı izle

CANLI İZLE - Bayern Münih Real Madrid canlı izle - Bayern Münih Real Madrid şifresiz canlı izle

Bayern Münih Real Madrid Az TV izle

CANLI İZLE - Bayern Münih Real Madrid canlı izle - Bayern Münih Real Madrid şifresiz canlı izle

Bayern Münih Real Madrid İdman izle

CANLI İZLE - Bayern Münih Real Madrid canlı izle - Bayern Münih Real Madrid şifresiz canlı izle

Bayern Münih Real Madrid maçı hakemi

Bayern Münih Real Madrid maçını Björn Kuipers yönetecek. Kuipers'in yardımcılıklarını ise Sander Van Roekel ve Erwin Zeinstra yapacak.

Bayern Münih bu tura nasıl geldi

Jupp Heynckes ile gözünü bir kez daha Şampiyonlar Ligi Kupasına diken Alman devi Bayern Münih, aslında sezona istediği başlangıcı yapamadı. Guardiola'nın ardından göreve gelen Carlo Ancelotti ile istediği futbolu ortaya koyamadı ve göreve kulübe son Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıran Jupp Heynckes getirildi. Heynckes'in göreve gelmesinin ardından istediği grafiği yakalayan takım hem ligde zirveyi ele geçirdi, hem de Şampiyonlar Ligi'nde tehlikeli bir takım görüntüsü vermeye başladı.

Paris Saint-Germain, Celtic ve Anderlecht ile B Grubu'nda mücadele eden takım grubu 2. sırada tamamladı. Son 16 Turu'nda ise Beşiktaş ile eşleşen Bavyera ekibi turu 5-0 ve 3-1'lik galibiyetlerle geçti.

Bavyera ekibi Çeyrek Final'de ise Sevilla ile eşleşirken rakibin 2-1 ve 0-0'lık maçlar sonucunda turnuvadan eleyerek yoluna devam etti.

Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi karnesi

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde aldığı sonuçlar: 10 kez tur atladı (1974, 1975, 1976, 1982, 1987, 1999, 2001, 2010, 2012, 2013), 8 kez elendi (1981, 1990, 1991, 1995, 2000, 2014, 2015, 2016)
Bu sezon aldığı sonuçlar: 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet - 23 gol attı, 8 gol yedi

Bu sezon en skoreri: Robert Lewandowski - 5 gol

Heynckes'den tarihi başarı

Bayern Münih’teki 4. dönemi, 9 Ekim 2017’de başlayan 72 yaşındaki teknik direktör Jupp Heynckes, 2011-2013 yıllarındaki 3. döneminde takımı peş peşe Şampiyonlar Ligi finaline taşıdı.

2011-12 sezonundaki yarı finalde Real Madrid’i eleyen ancak kupayı, penaltı atışları sonunda yenildiği Chelsea’ye kaptıran Heynckes yönetimindeki Bayern Münih, sonraki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra Bundesliga, Almanya Kupası ve Almanya Süper Kupası’nda da şampiyonluğa ulaştı.

Bayern Münih, bu sezon da Heynckes yönetiminde çıktığı Şampiyonlar Ligi maçlarında 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Alman teknik adam, takımının çeyrek final ilk maçında Sevilla’yı 2-1 yenmesiyle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir ilke imza attı.

Bayern Münih’in kupaya uzandığı 2012-13 sezonundaki çeyrek final eşleşmesinden itibaren üst üste 12 galibiyet alan Heynckes, Şampiyonlar Ligi tarihinde bunu başaran ilk teknik direktör oldu.

Real Madrid bu tura nasıl geldi?

Büyük beklentilerle başlanan sezonda Zinedine Zidane'nın öğrencileri için işler iyi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi'nde son iki sezonu şampiyon tamamlayan Eflatun-Beyazlılar bu sezon H Grubu'nda Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund ve APOEL Nicosia ile mücadele etti. Bu süreçte Tottenham'a diş geçiremeyen Los Galacticos grubu Tottenham'ın ardından 2. sırada tamamladı ve üst tura yükseldi.

Son 16 Turunda sezonun favorilerinden Paris Saint-Germain'le eşleşen Real Madrid, evinde oynadığı ilk maçta rakibin 3-1 gibi rahat bir skorla geçmeyi başardı. Paris'te oynanan karşılaşmada ev sahibi PSG favori gösterilse de kazanan 2-1'lik skorla yine Real Madrid oldu ve adını Çeyrek Finale yazdırdı.

Los Galacticos son olarak Yarı Final'de Juventus'u eledi. Torino'da rakibi 3-0 yenen Eflatun-Beyazlılar ikinci maçtan 3-1 yenik ayrıldı ancak turu geçti.

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi karnesi

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde aldığı sonuçlar: 15 kez tur atladı (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1962, 1964, 1966, 1981, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017), 13 kez elendi (1968, 1973, 1976, 1980, 1987, 1988, 1989, 2001, 2003, 2011, 2012, 2013, 2015)
Bu sezon aldığı sonuçlar: 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet - 26 gol attı, 12 gol yedi.

Bu sezon en skoreri: Cristiano Ronaldo - 15 gol

Bayern Münih Real Madrid şifresiz veren kanallar

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmaları olan Bayern Münih - Real Madrid maçını uluslararası aşağıdaki kanallar canlı olarak verecek.

İdman TV, SONY TEN 2, Arsenal Player, beIN Sports, Sport 2, Sky Sport 1, BT Sport 2, ESPN, HRT 2, Klik SPORT, SuperSport, Astro Go, PPTV Sport China, Canal+ Sport 2, Cosmote Sport 2 HD, Now Sports 3, MRT1, Fox Sports, Sport TV1, Telekom

Ronaldo kendi rekorunu kırmayı zorlayacak

Attığı 120 golle "Şampiyonlar Ligi tarihinin en skoreri" unvanının sahibi Cristiano Ronaldo, kendine ait rekorları geliştirmeye çalışacak.

Bu sezon 15 kez ağları sarsan 33 yaşındaki Ronaldo, 3 gol daha atarsa 2013-14 sezonunda ele geçirdiği "bir Şampiyonlar Ligi sezonunda en fazla gol atan futbolcu" rekorunu kıracak.

Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 11 karşılaşmada gol atan Portekizli futbolcu, 9 maçlık serisi bulunan Ruud van Nistelrooy’dan aldığı rekoru, daha da ileri taşımak istiyor.

Juventus eşleşmesindeki performansıyla Şampiyonlar Ligi’nde bir takıma karşı 10 gol atan ilk futbolcu olarak kayıtlara geçen Ronaldo, Bayern Münih’e karşı oynamayı da seviyor.

Juventus filelerini 7 maçta 10 kez havalandıran Ronaldo’nun, 6 karşılaşmaya çıktığı Bayern Münih’e karşı 9 golü bulunuyor. Bayern Münih’in, 65 dakikada bir gol yediği Ronaldo’ya dikkat etmesi gerekiyor.

İki takım arasında oynanan son 7 Şampiyonlar Ligi karşılaşması heyecanlı maçlara sahne oldu.

İki takım arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçları

İki takım arasında oynanan son mücadele 4-2 Real Madrid'in üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. 7 karşılaşmada 6 kez Real Madrid galip gelirken 2007 yılında oynanan karşılaşma 2-1 Bayern Münih'in galibiyeti ile sona ermişti.

Lewandowski Real Madrid maçını değerlendirdi

Bayern Münih'in Polonyalı forveti Robert Lewandowski, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid maçlarını değerlendirdi.

Sezon sonunda Madrid ekibinetransfer olabileceği iddia edilen Robert Lewandowski, turun favorisinin Real Madrid olduğunu itiraf etti.

"Favori onlar ama bu bizi yenecekleri anlamına gelmez"

Alman basınına konuşan Lewandowski, "Şampiyonlar Ligi'ni iki kez üst üste kazanan takımın favori olduğu açıktır. Ancak bu, bizi kesin olarak yenecekleri anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

"Hatalardan faydalanmak zorundayız"

Formda olduklarını vurgulayan Polonyalı golcü, "Son maçlarda iyi durumda olduğumuzu gösterdik. Artık sadece Real Madrid'e odaklanmalı ve tamamen konsantre olmalıyız. Real Madrid'in yapacağı hatalardan faydalanmak zorundayız" şeklinde konuştu.

"Real Madrid sadece Ronaldo değildir"

Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde gol sayısına dikkat çekilmesi üzerine Lewandowski, "Bu sene iyi savunma yapıyoruz. Umarım onu durdururuz ancak Real Madrid sadece Ronaldo değildir" dedi.

Bayern Münih ile 2021'e dek sözlemesi bulunan 29 yaşındaki Lewandowski, bu sezon 43 maçta 39 gol attı ve 4 asist yaptı.

Pepe Real Madrid maçını değerlendirdi

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Pepe, eski takımı Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih ile eşleşmesini değerlendirdi.

"Real Madrid için dönüm noktasıydı"

2013-14 sezonunda kendi forma giydiği dönemde Bayern Münih'i elediklerini hatırlatan Pepe, "2013-14 sezonunda da yarı finalde Real Madrid, Bayern ile eşleşmişti. Madrid'de 1-0 kazanmıştık. Bayern yöneticileri mutlu ayrılıyordu çünkü Almanya'daki maçı bekliyorlardı ancak onların beklemediği bir şey oldu ve orada da 4-0 kazandık. Real Madrid için çok önemli bir adımdı. Sadece kulüp değil, futbolcular için de çok önemliydi. Çünkü Real Madrid, uzun bir süredir Şampiyonlar Ligi'ni kazanamıyordu. O eşleşme, Real Madrid için dönüm noktasıydı" dedi.

Real Madrid, o sezon finalde Atletico Madrid'i uzatmalarda mağlup edip Şampiyonlar Ligi'nin sahibi olmuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar