CANLI İZLE - Başakşehir Kayserispor canlı izle - Başakşehir Kayserispor şifresiz canlı izle

Başakşehir Kayserispor canlı izle. Başakşehir Kayserispor maçıyla 30. hafta maçına çıkıyor. İşte Başakşehir Kayserispor maçı kaç kaç? Başakşehir Kayserispor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Başakşehir Kayserispor canlı izle ve Başakşehir Kayserispor radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Başakşehir Kayserispor canlı izle - Başakşehir Kayserispor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Nisan 2018 Cuma 16:18

Başakşehir Kayserispor canlı izle. Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir Kayserispor karşı karşıya geliyor. Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetle liderliği kaptıran Başakşehir haftayı lider Galatsaray'ın 1 puan gerisinde 2. olarak kapattı. Kayserispor ise 3 haftalık galibiyet hasretine Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyet ile son verdi. Kayserispor Başakşehir karşısında 3 puan aarak kötü gidişata dur deyip, Avrupa Kupaları hedeflerine ulaşmak istiyor. Zorlu karşılaşma saat 20.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Başakşehir Kayserispor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Başakşehir Kayserispor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Başakşehir Kayserispor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Başakşehir Kayserispor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Başakşehir Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Kayserispor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Başakşehir Kayserispor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Başakşehir Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının açılış maçında Medipol Başakşehir kendi evinde Kayserispor ile karşılaşacak. 20 Nisan Cuma akşamı 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Başakşehir Kayserispor maçı beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre, Mahmut, Visça, Mossoro, Elia (Arda), Adebayor

Kayserispor: Lung, Lopes, Kana-biyik, Kucher, Atila, Sapunaru, Badji, Boldrin, Deniz, William Amorim, Umut

Başakşehir Kayserispor canlı izle

CANLI İZLE - Başakşehir Kayserispor canlı izle - Başakşehir Kayserispor şifresiz canlı izle

Başakşehir Kayserispor radyo dinle

CANLI İZLE - Başakşehir Kayserispor canlı izle - Başakşehir Kayserispor şifresiz canlı izle

Başakşehir Kayserispor maçı hakemi

20 Nisan Cuma akşamı 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

Başakşehir ve Kayserispor'da son durum

Turuncu-lacivertliler, geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray’a mağlup olarak liderliği kaybetti. Medipol Başakşehir, haftaya 59 puanla lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde girdi. Üç maçlık yenilgi serisine geçen hafta Gençlerbirliği’ni mağlup ederek son veren Kayserispor ise 44 puanla 6. sırada yer alıyor.

Başakşehir'de kart alarmı

Medipol Başakşehir’de, Kayserispor karşılaşması öncesinde Emmanuel Adebayor, Junior Caiçara, Mahmut Tekdemir ve Kerim Frei sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu dört oyuncu, yarınki mücadelede kart görmeleri halinde, 31. haftadaki Osmanlıspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Turuncu-lacivetlilerde tek eksik

Medipol Başakşehir’de, bu maç öncesinde tek eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte, sakatlığı süren İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni, Kayserispor karşılaşmasında görev yapamayacak.

İlk maçta kazanan olmadı

Ligin ilk yarısında Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan maç 1-1 berabere sonuçlandı. Ev sahibi ekibin golü 9. dakikada Umut Bulut'tan gelirken, Başakşehir'in golünü ise 38. dakikada Emmanuel Adebayor kaydetti.

Erol Bedir: "Başakşehir'den puan almaya gidiyoruz"

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Medipol Başakşehir’e konuk olacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları sürerken, Kulüp Başkanı Erol Bedir, “Başakşehir’e puan ya da puanlar almaya gidiyoruz” dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Bedir, Gençlerbirliği galibiyetiyle takımda yeniden olumlu bir hava oluştuğunu ifade etti.

Gençlerbirliği maçını geride bıraktıklarını, Medipol Başakşehir'e odaklandıklarını dile getiren Bedir, "Benim kanaatime göre bu saatten sonra ligde güçlü takım, zayıf takım diye bir şey söz konusu değil. Gençlerbirliği ligden düşme adayı ama Galatasaray'ı yeniyor. Bu hafta neredeyse bizden de puan alıyordu. Dolayısıyla biz, Başakşehir'den puan almaya gidiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Her iki takımın da ligde hedefleri olduğunu aktaran Bedir, "Bu maçtan puan ya da puanlar almak zorundayız. Onlar da şampiyon olmak için bizi yenmek zorundalar. Sahada top oynuyorsunuz, kim iyi oynuyorsa, kim daha iyi o maça yoğunlaşıyorsa o takım puanları alıyor. Artık takımlar arasında kalite farkı da kalmadı. İnşallah bu maçta çok isteyen biz olacağız ve puan alacağız. Ligde kalan maçlarda 10 puan alırsak Avrupa hedefimize ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar