CANLI İZLE - Başakşehir Kasımpaşa canlı izle - Başakşehir Kasımpaşa şifresiz canlı izle

Başakşehir Kasımpaşa canlı izle. Başakşehir Kasımpaşa maçıyla 34. hafta maçına çıkıyor. İşte Başakşehir Kasımpaşa maçı kaç kaç? Başakşehir Kasımpaşa şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Başakşehir Kasımpaşa canlı izle ve Başakşehir Kasımpaşa radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Başakşehir Kasımpaşa canlı izle - Başakşehir Kasımpaşa şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Mayıs 2018 Cumartesi 09:01

Başakşehir Kasımpaşa canlı izle. Süper Lig'in 34. haftasında Başakşehir Kasımpaşa maçıyla sezonu kapatıyor. Şampiyonluk umudunu son haftaya kadar taşımaya başlayan Başakşehir, kulüp terihinde bir ilki gerçekleştirmek için Kasımpaşa karşısında 3 puan alarak, Galatsaray'ın Göztepe ile yapacağı maçtan mağlup olarak ayrılmasını bekleyecek. Galatsaray'ın mağlup olması durumunda  Fenerbahçe'nin averaj farkı ile 2. sırada yer alamasına rağmen 3'lü averajda önde olan Turuncu-lacivertliler şampiyonluğa ulaşacak. Ancak Galatsaray'ın Göztepe karşısında alacağı 1 puan bile şampiyon olmasına yetecek. Başakşehir Kasımpaşa maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette TBaşakşehir Kasımpaşa şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Başakşehir Kasımpaşa canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Başakşehir Kasımpaşa radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Başakşehir Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Kasımpaşa şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Başakşehir Kasımpaşa canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Başakşehir Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

19 Mayıs Cumartesi Günü saat 19.00’da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Başakşehir Kasımpaşa maçı beIN SPORTS 3'ten canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Volkan- Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut, Visca, Elia, Bajic, Adebayor

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Youssef, Veigneau, Sadiku (Ahmed Ildiz), Pavelka, Mensah, İlhan, Eduok (Hasan Bilal), Diagne

Başakşehir Kasımpaşa canlı izle

Başakşehir Kasımpaşa radyo dinle

Başakşehir Kasımpaşa maçı hakemi

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 19:00’da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapacağı Başakşehir Kasımpaşa maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

İlk maçta kazanan Başakşehir

Süper Lig'in 17. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yendi ve ligin ilk yarısını lider tamamladı.

Konuk ekip Medipol Başakşehir 3. daikada Visca'nın attığı golle Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçti.

Kasımpaşa 43. dakikada Veysel Sarı'nın kafa golüyle ilk yarının son dakiklarında oyuna dengeyi getirdi ve ekipler soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda Başakşehir 70. dakikada Mossoro'nun kafa golüyle Kasımpaşa karşısında bir kez daha öne geçti. Golün asisti Kerim Frei'dan geldi.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Başakşehir sahadan 3 puanla ayrılarak ligin ilk yarısını 36 puanla zirvede tamamladı. Kasımpaşa ise 19 puanla 11. sırada kaldı.

Arda ve Mossoro cezalı

Medipol Başakşehir’de bu maç öncesinde iki eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte cezalı oyuncular Marcio Mossoro ve Arda Turan, bu mücadelede de forma giyemeyecek. İstanbul ekibinde, kart cezası sona eren İrfan Can Kahveci ise takımdaki yerini alabilecek.

Başakşehir nasıl şampiyon olur?

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 2-1 kazandı. Son haftaya şampiyonluk iddiası ile giren Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşmak için Kasımpaşa maçını kazanıp ikili averajda üstünlük kurduğu lider Galatasaray’ın deplasmanda Göztepe karşısında mağlup olmasını bekleyecek. Fenerbahçe’nin 69 puan ve averajla 2. sırada bulunduğu ligde, 3’lü averaj olması durumunda da Medipol Başakşehir şampiyonluğa ulaşacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar