için kaldı

CANLI İZLE - Barcelona Chelsea canlı izle - Barcelona Chelsea şifresiz canlı izle

Barcelona Chelsea canlı izle. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona Chelsea ile karşılaşıyor. Barcelona Chelsea şifresiz izle, Barcelona Chelsea canlı izle, Barcelona Chelsea Az TV izle, Barcelona Chelsea İdman TV izle bilgileri haberimizde mevcut.

CANLI İZLE - Barcelona Chelsea canlı izle - Barcelona Chelsea şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
14 Mart 2018 Çarşamba 15:45

Barcelona Chelsea canlı izle. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Katalan ekib Barcelona İngiliz devi Chelsea'yi konu edecek. Londra'da oynanan ilk maçta gol sesi çıkmazken iki takım da galibiyet için kıyasıya müacedele edecek. Camp Nou Stadyum'unda 22:45'de başlayacak karşılaşmayı Sloven Hakem Damir Skomina yönetecek. Barcelona Chelsea maç saati yaklaşırken, futbol severler internnette Barcelona Chelsea şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Barcelona Chelsea maçı şireli şifresiz yayınlayan kanalları sizin için derledik. İşte Barcelona Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona Chelsea şifresiz veren kanallar hangileri? Sorularının yanıtı ve Barcelona Chelsea canlı izle , Barcelona Chelsea AZ TV canlı izle, Barcelona Chelsea İdman TV canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Barcelona Chelsea canlı izle

CANLI İZLE - Barcelona Chelsea canlı izle - Barcelona Chelsea şifresiz canlı izle

Barcelona Chelsea Az Tv canlı izle

CANLI İZLE - Barcelona Chelsea canlı izle - Barcelona Chelsea şifresiz canlı izle

Barcelona Chelsea İdman TV canlı izle

CANLI İZLE - Barcelona Chelsea canlı izle - Barcelona Chelsea şifresiz canlı izle

Barcelona-Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda?​

14 Mart Çarşamba günü Camp Nou Stadyum'unda oynanacak karşılaşma 22.45'te başlayacak. Dev maç Tivibu Spor 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Barcelona Chelsea Muhtemel 11'ler

STAT: Camp Nou
HAKEM: Damir Skomina
SAAT: 22:45

BARCELONA: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Paulinho, Busquets, Rakitic, Dembele, Messi, Suarez
TEKNİK DİREKTÖR: Ernesto Valverde

CHELSEA: Courtois, Rudiger, Christensen, Azpilicueta, Moses, Kante, Fabregas, Alonso, Willian, Hazard, Morata
TEKNİK DİREKTÖR: Antonio Conte

Barcelona bu tura nasıl geldi?

Ernesto Valverde yönetiminde şu ana kadar harika işlere imza atan takım bu grafiği sürdürmek istiyor. Ligde namağlup liderliğini sürdüren takım, Şampiyonlar Ligi'nde de grup etabını yenilgisiz tamamladı. İyi bir ivme yakalayan ve bunun bozulmasını istemeyen Barcelona, Chelsea karşısında ilk maçta turu getirecek sonucu alarak Camp Nou'da oynanacak maçta taraftarı önüne rahat çıkmak istiyor.

Chelsea bu tura nasıl geldi?

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea geçen sezon Antonio Conte yönetiminde şampiyonluğa ulaşsa da bu sezon beklentilerin altında kaldı. Ligde şampiyonluk yarışından kopan takım Şampiyonlar Ligi'nde ise yoluna devam ediyor. Finali hedefleyen takımlardan biri olan Chelsea bu ilk maçta iyi bir sonuca imza atarak Barcelona deplasmanına güçlü bir şekilde çıkmak istiyor.

İlk maçta kazanan çıkmadı

Stamford Bridge'de oynanan ilk karşılaşmada kazanan olmadı. 1-1 sona eren karşılaşmada Chelsea, 62. dakikada William'ın golüyle öne geçerken, Barcelona ise 75. dakikada Lionel Messi ile beraberliği yakaladı.

Barcelona ve Chelsea nasıl tur atlar?

Barcelona Devler Ligi'nde üst üste 10 sezondur çeyrek finale kalarak bu alanda rekoru elinde tutuyor.​ Deplasman golünü cebine koyan Katalanlar önünde mavilerin mutlak gol bulması gerekiyor. Blaugranaların bu sezonki savunma istatistiklerini göz önüne alınca işleri hiç kolay değil. Üstelik bastırırlarsa da geride bırakacakları boşluklar Messi ve arkadaşlarının İngiliz ekibini evine eli boş gönderme fırsatı doğuracak.

Londra’da, Katalanlar’a beraberliği getiren Lionel Messi önderliğindeki Barcelona ise 2015’ten sonra bir kez daha kupayı kazanmak istiyor. Bu akşam Barça’nın alacağı her türlü galibiyet ya da golsüz beraberlik, onlara turu getirecek. 1-1’de maç uzarken, galibiyetin yanı sıra 2-2 ve üzeri gollü beraberliklerde ise Chelsea, adını son 8’e yazdıracak.

İniesta oynayacak mı?

Andres Iniesta'nın Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Chelsea karşısında oynayabilmesi şüpheli görünüyor. Haberi, Ernesto Valverde de doğruladı. Iniesta, Pazar günü Atletico Madrid'e karşı 1-0 kazanılan La Liga maçında yaşadığı diz sakatlığı yüzünden devre arasında oyundan çıkmıştı. Tecrübeli futbolcunun, bugün Malaga'ya karşı yapılacak maçı da kaçırması bekleniyor. Valverde, Iniesta'nın Chelsea karşısında oynayıp oynamayacağından ise emin değil.

Fabregas ve Pedro Barça'nın karşısında

La Masia'da yetişip şu an Chelsea için forma giyen İki eski Barça oyuncusu kulüpten ayrıldıktan sonraki ilk ziyaretlerini yapacak. Chelsea forması giyen iki yıldız futbolcu, tur için eski takımları karşısında galibiyet kovalayacak.

Barcelona Chelsea maçı hakemi

UEFA,Barcelona Chelsea Şampiyonlar Ligi son 16 turunun rövanş maçında Damir Skomina'nın hakem olacağını açıkladı.

Blaugrana'nın grup aşamalarında Juventus'a karşı kazandığı 3-0'lık zaferin de hakem sorumluluğunu üstlendi. Aynı zamanda Chelsea'nin de bu sezonki maçında düdük çaldı. Blues'un Romanlarla 3-3 berabere kaldığa maçta ortadaydı. 2003'ten beri uluslararası hakemlik yapan, 41 yaşındaki tecrübeli hakem. 50'den fazla Şampiyonlar Ligi maçı yönetti. Ayrıca Skomina bu yaz gerçekleşecek Dünya Kupası'na gidecek olan Avrupalı ​​hakemlerden biri olacak kadar yüksek puan aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar