CANLI İZLE - Ankaragücü Galatasaray canlı izle - Ankaragücü Galatasaray şifresiz canlı izle

Ankaragücü Galatasaray şifresiz canlı izle. Süper Lig heyecanı Ankaragücü Galatasaray maçı ile başlıyor. Ankaragücü Galatasaray maçı kaç kaç, Ankaragücü Galatasaray maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Ankaragücü Galatasaray şifresiz canlı izle, radyo bilgilerini sizler için derledik.

CANLI İZLE - Ankaragücü Galatasaray canlı izle - Ankaragücü Galatasaray şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
10 Ağustos 2018 Cuma 10:58

Ankaragücü Galatasaray şifresiz canlı izle. Süper Lig heyecanı 6 sezondur Süper Lig hasreti çeken başket ekibi Ankaragücü'nün Galatasaray ile bu akşam yapacağı maç ile başlayacak. İki takım Süper Lig’de 95. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım şimdiye kadar 94 kez karşı karşıya gelirken, Galatasaray galibiyet sayısında 59-17 gibi büyük bir üstünlüğe sahip. İki takım Ankara'da 47 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, genel toplamdaki üstünlüğünü deplasmanda da göstererek, rakibine galibiyet sayısında 23-13 üstünlük kurdu. Ankaragücü Galatasaray maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Ankaragücü Galatasaray şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Ankaragücü Galatasaray canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Ankaragücü Galatasaray radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Galatasaray şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Ankaragücü Galatasaray canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Ankaragücü Galatsaray maçı saat, kaçta hangi kanalda?

Osmanlı Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak müsabakada hakem Ümit Öztürk görev alacak. Ankaragübü Galatasaray maçı beIN SPORTS1'den canlı oalrak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

ANKARAGÜCÜ: Hopf, Erdem, Yalçın, Kone, Pinto, Faty, Arif, Bifouma, El Kabir, İlhan, Mokhtar

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar, Donk(Maicon), Nagatomo, Selçuk, Fernando, Belhanda(Feghouli), Onyekuru, Rodrigues, Gomis

Ankaragücü Galatasaray şifresiz canlı izle

CANLI İZLE - Ankaragücü Galatasaray canlı izle - Ankaragücü Galatasaray şifresiz canlı izle

Ankaragücü Galatasaray radyo dinle

Ankaragücü Galatasaray maçı hakemi

Ankaragücü Galatasaray maçını Hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mustafa Öğretmenoğlu görev alacak.

Fatih Terim'den son dakika kararı

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Ankaragücü maçının ilk 11'ini de büyük ölçüde belirledi.

Gomis'i sahaya sürme kararı alan Terim'in ilk 11'deki sürprizinin ise Onyekuru olacağı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın, Başkent deplasmanında kampta ve Süper Kupa finalinde performansını beğenmediği Feghouli'yi yedek oturtacağı öğrenildi.

Fatih Terim'in kanatlarda Onyekuru- Rodrigues ikilisine şans verip Feghouli'yi kulübeye çekeceği belirtildi.

Sakatlığı bulunan Nagatomo kadroda yok

Sarı-kırmızılı ekipte Akhisarspor ile yapılan TFF Süper Kupa maçında sakatlanan Yuto Nagatomo, MKE Ankaragücü karşısında sahada yer alamayacak. Hazırlık döneminde takımdan ayrı kalan Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal da başkent deplasmanında forma giyemeyecek.

Galatasaray’da yeni transferler Henry Onyekuru ile Muğdat Çelik, teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi durumunda sarı-kırmızılı formayla ilk resmi maçlarına çıkacak.

Süper Lig'de ilk kez var sistem kullanılacak

Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, 2018-2019 sezonunda Süper Lig’de uygulanacak. Futboldaki en büyük devrimlerden olan VAR, yalnızca maçın seyrini değiştiren kararlardaki bariz hataları düzeltmek için ve gözden kaçan ciddi olaylarda kullanılacak.

Gol, penaltı/penaltı değil, doğrudan ihraç ve yanlış oyuncuya kart verilmesi (örneğin; hakemin yanlış oyuncuya ihtar vermesi/ihraç etmesi) kararlarında VAR devreye girecek.

Galatasaray ve MKE Ankaragücü 95. randevuda

Son şampiyon Galatasaray ile 6 sezon sonra Süper Lig’e dönen MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun açılış maçında Ankara’da karşı karşıya gelecek. İki takım Süper Lig’de 95. kez birbirlerine rakip olacak. Geride kalan maçlarda Galatasaray’ın galibiyet sayısında 59-17 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Taraflar 18 maçta ise eşitliği bozamadı. Galatasaray’ın ligde attığı 193 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 81 golle karşılık verebildi. Taraflar Süper Lig’de en son, başkent temsilcisinin küme düştüğü 2011-2012 sezonunda karşılaştı. Galatasaray, rakibini Ankara’da 3-0, İstanbul’da da 4-0’lık skorlarla mağlup etti.

Ankaragücü'nün yaptığı transferler

Geçmiş yıllara ait borçlardan ötürü transfer döneminde anlaştığı futbolcularla sözleşme yapamayan Başkent ekibi bu sorunu aşarak transferlerini sezona yetiştirdi. Yine ekonomik sebeplerden ötürü Ankaragücü bonservissiz isimleri kadrosuna dahil etme yoluna gitti. PEC Zwolle'den Youness Mokhtar, Osmanlıspor'dan Yalçın Ayhan, Sivasspor'dan Thievy Bifouma, Antalyaspor'dan Moustapha El Kabir, Bursaspor'dan Ricardo Faty, Manisaspor'dan Alper Önal, Malaga'dan Bakary Kone, Gençlerbirliği'ndan Johannes Hopf, Osmanlıspor'dan Tiago Pinto yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giyecek isimler oldu.

Diğer yandan çok gelen isimler gibi pek çok futbolcuyla da yollar ayrıldı. Marc Kibong Mbamba Denizlispor'a, Gencer Cansev Altay'a, Ferhat Kiraz Eskişehirspor'a, Enes Kubat Altınordu'ya, Abdülkadir Kayalı Giresunspor'a, Ali Sinan Yayla Ofspor'a, Emre Koyuncu Altay'a, Yusuf Abdioğlu Hatayspor'a ve Hasan Kaya Yeni Orduspor'a transfer oldu. Ayrıca sözleşmesi sona eren Metin İlhan da kulüpten ayrıldı ve şu anda serbest statüde.

Ankaragücü Galatasaray maçı ile Süper Lig'e dönüyor

Başkent ekibi, Süper Lig'den düştükten sonra 4 sezon 2. Lig, 2 sezon da 1. Lig'de mücadele etti.
2012-2013 sezonunda 1. Lig'de yer alan MKE Ankaragücü, 29 puan topladı, 18. ve son sırada yer alarak 2. Lig'e geriledi.

Sarı-lacivertliler, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında 2. Lig'de mücadele etti. 2016-2017 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren MKE Ankaragücü 72 puana ulaşarak 1. Lig'e yükselmeyi başardı.

2017-2018'de Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü, sezonu 63 puanla ikinci bitirerek, Spor Toto Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı.

Başkent ekibi iki ayrı ligde üst üste iki sezonda başarılı olarak, 2311 gün sonra Süper Lig'deki heyacana ortak olacak.

Galatasaray'ın yaptığı transferler

Bu sezon Galatasaray sessiz bir transfer dönemi geçiriyor. Aslanlar yeni sezon öncesinde 3 futbolcuyu transfer ederken, bonservislerde aşırı harcama yapmaktan kaçındı. Geçen sezon Inter'den kiralanan Japon sol bek oyuncusu Yuto Nagatomo, bu sezon başında 2,5 milyon Euro'ya transfer edilirken, Akhisarspor'dan alınan Muğdat Çelik için bonservis ödenmedi. Everton'dan Henry Onyekuru ise 800 bin Euro karşılığında bir yıl kiralandı.

Galatasaray'da gidenler gelenlerden fazla oldu. Takımın emektarlarından Hakan Balta futbolu bırakırken, geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Cedric Carrasso, Iasmin Latovlevici ve Eray İscan ile yeni sözleşme yapılmadı. İstikrarsız Yasin Öztekin Göztepe'ye transfer olurken, sürekli sakatlıklarla boğuşan ve bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Koray Günter Genoa'ya transfer oldu. Ayrıca Trabzonspor'dan transfer edilen ancak büyük hayal kırıklığı yaratan Luis Pedro Cavanda ise 2,4 milyon Euro karşılığında Standart Liege'ye transfer oldu. Son olarak geçen sezon kiralık olarak forma giyen Jason Denayer de takımı Manchester City'e döndü.

Sarı-kırmızılıların yaptığı hazırlık maçları

Galatasaray, yeni sezon öncesinde 6 hazırlık maçı yaptı. Bu maçlardan 3’ünü kazanan sarı-kırmızılılar, 3 müsabakada da mağlup oldu.

Galatasaray’ın hazırlık döneminde oynadığı özel maçlar ve sonuçları şöyle oldu:

Rakip Skor Goller

Wil 1900 (İsviçre) 1 - 0 Eren Derdiyok

PSV (Hollanda) 1 - 3 Martin Linnes

Valencia (İspanya) 1 - 2 Henry Onyekuru

Sakaryaspor 3 - 0 Muğdat Çelik, Younes Belhanda, Sinan Gümüş

Club Africain (Tunus) 1 - 0 Henry Onyekuru

AEK (Yunanistan) 2 - 3 Maicon Roque (2)

Ankara'da oynanan maçlar

Galatasaray ile MKE Ankaragücü, lig tarihinde Ankara'da 47 kez karşılaştı.

Sarı-kırmızılılar, genel toplamdaki üstünlüğünü deplasmanda da göstererek, rakibine galibiyet sayısında 23-13 üstünlük kurdu.

İki ekip Ankara'daki 11 maçta ise eşitliği bozamazken, Galatasaray 75, MKE Ankaragücü 48 gol attı.

Taraflar Ankara'da en son 2 Ekim 2011'de karşılaştı, Galatasaray sahadan 3-0 galip ayrıldı.

İki takım arasında oynanan maçlar

İki takım arasında oynanan maçlarda Ankaragücü 23 kez kazanırken 21 maç da berabere bitti. Galatasaray ise 77 kez kazandı. Öte yandan Ankaragücü ve Galatasaray'ın ligde oynadığı son altı karşılaşmada taraflar üçer galibiyet elde etti.

Ankaragücü'nün Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği takım 181 golle Galatasaray. Galatasaray'ın ise Süper Lig tarihinde en fazla gol attığı takım da Ankaragücü. İşte iki takım arasında oynanan son 10 maçın sonuçları...

27/01/08 TSL Ankaragücü 0 - 4 Galatasaray (0 - 3)
07/12/08 TSL Ankaragücü 0 - 3 Galatasaray (0 - 0)
09/05/09 TSL Galatasaray 1 - 0 Ankaragücü (1 - 0)
04/10/09 TSL Ankaragücü 3 - 0 Galatasaray (0 - 0)
27/01/10 TÜK Ankaragücü 0 - 0 Galatasaray (0 - 0)
14/03/10 TSL Galatasaray 3 - 0 Ankaragücü (2 - 0)
17/10/10 TSL Galatasaray 2 - 4 Ankaragücü (0 - 1)
13/03/11 TSL Ankaragücü 3 - 2 Galatasaray (0 - 1)
02/10/11 TSL Ankaragücü 0 - 3 Galatasaray (0 - 2)
25/01/12 TSL Galatasaray 4 - 0 Ankaragücü (2 - 0)

İki takım arasındaki en farklı galibiyeter

Galatasaray, MKE Ankaragücü karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini, 1992-1993 sezonunun son haftasında, Ankara'da 8-0'lık skorla elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezonu Beşiktaş'ın önünde averajla şampiyon tamamladı.

MKE Ankaragücü ise Galatasaray karşısında ligde en farklı galibiyetini, 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçta 3-0'lık skorla aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar