için kaldı

CANLI İZLE - Akhisarspor Beşiktaş canlı izle - Akhisarspor Beşiktaş şifresiz canlı izle

Akhisarspor Beşiktaş canlı izle. Akhisarspor Beşiktaş maçıyla 28. hafta maçına çıkıyor. İşte Akhisarspor Beşiktaş maçı kaç kaç? Akhisarspor Beşiktaş şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Akhisarspor Beşiktaş canlı izle ve Akhisarspor Beşiktaş radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Akhisarspor Beşiktaş canlı izle - Akhisarspor Beşiktaş şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
13 Nisan 2018 Cuma 17:20

Akhisarspor Beşiktaş canlı izle. Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. 9 maçtır kazanamayan Ankara ekibi Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray karşısında galibiyet hasretine son vermek istiyor. Öte yandan Galatasaray ise maç fazlasıyla birinci olan Başakşehir'e zirveyi kaptırmamak için mücadele edecek. Zorlu karşılaşma saat 20.00’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Akhisarspor Beşiktaş maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Akhisarspor Beşiktaş şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Akhisarspor Beşiktaş canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Akhisarspor Beşiktaş radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Akhisarspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Akhisarspor Beşiktaş şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Akhisarspor Beşiktaş canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Akhisarspor-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisarspor kendi seyircisi önünde Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu akşam saat 20.00'de Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak Akhisarspor Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

AKSİHARSPOR: Lukac, Caner, Dany, Mustafa, Ömer, Sissoko, Serginho, Olcan, Bilal, Larsson, Seleznyov

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

Akhisarspor Beşiktaş canlı izle

CANLI İZLE - Akhisarspor Beşiktaş canlı izle - Akhisarspor Beşiktaş şifresiz canlı izle

Akhisarspor Beşiktaş radyo dinle

CANLI İZLE - Akhisarspor Beşiktaş canlı izle - Akhisarspor Beşiktaş şifresiz canlı izle

Akhisarspor Beşiktaş maçı hakemi

Akhisarspor Beşiktaş maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel ve Erdem Bayık yapacak.

Beşiktaş'ta cezalılar geri dönüyor

Beşiktaş'ta kart cezaları sona eren 4 futbolcu takıma dönüyor.

Fenerbahçe ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 5 müsabakadan men cezası alan Ricardo Quaresma'nın yanı sıra, sarı kart cezalısı oldukları için geçen hafta oynayamayan Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup, Akhisar deplasmanında oynayabilecek.

Öte yandan, sarı kart ceza sınırında bulunan Quaresma, kart görmesi halinde gelecek haftaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımını yine yalnız bırakacak.

Şenol Güneş'in Akhisarspor planı

Beşiktaş, Akhisar karşısına ideal kadrosuna yakın bir diziliş ile çıkacak. Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gördükten sonra 5 maç ceza alan Ricardo Quaresma 40 günlük aradan sonra ilk onbirdeki yerine dönüyor. Formaya hasret kalan Portekizli yıldız, Ege deplasmanında Şenol Güneş'in en büyük kozu olacak. Quaresma'nın yan sıra geçen hafta sarı kart cezalısı olan Atiba, Oğuzhan ve Tolgay Arslan da kadroya dönecek diğer isimler. Sakatlığı süren Vagner Love'un Akhisar kafilesine dahil edilmesi beklenmezken koşu çalışmaları yapan Gökhan Gönül'ün oynayıp oynamayacağına teknik direktör Şenol Güneş karar verecek.

Gökhan Gönül'ün oynamaması halinde defans kurgusu geçen haftaki gibi Adriano - Pepe- Tosic ve Caner'den oluşacak.

Göztepe karşısında sahada olmayan Atiba, Tolgay ve Qğuzhan'ın yokluğunda orta sahada Medel ve Necip oynamıştı.

Harika performansını bir de gol atarak taçlandıran Medel'in yarınki mücadelede orta sahada oynaması bekleniyor.

Teknik direktör Şenol Güneş orta saha ikilisini Atiba ve Medel'den kurması halinde Oğuzhan ve Tolgay Arslan'ı yedek kulübesine gönderecek.

Şenol Güneş'in Akhisar karşısındaki hücum hattı ise Quaresma, Talisca, Babel ve Negredo şeklinde olacak.

Beşiktaş hangi formayla sahaya çıkacak?

Beşiktaş; beyaz forma, beyaz şort ve beyaz konç ile Akhisarspor maçına çıkacak. Siyah Beyazlılarda kaleci ise kırmızı forma giyecek.

İlk maçta gol sesi çıkmadı

Ligin ilk yarısında iki takım Vodafone Stadyumu'nda karşılaşmış ve müsabaka 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı. İki takım bugüne kadar ise toplamda 11 kez karşılaştı. Bu maçlarda Beşiktaş 5, Akhisarspor ise 2 galibiyet alırken, 4 maç berabere sonuçlandı.

Beşiktaş Şampiyonluk yolunda elini güçlendirmek istiyor

Ligde şampiyonluk mücadelesi dört takım arasında sürüyor. Bu takımlardan biri olan Beşiktaş zirvenin sadece 3 puan gerisinde yer alıyor. Başakşehir yenilgisinin ardından son iki maçını kazanan ve zirve takibini sürdüren Kara Kartallar bu hafta iki rakibinin karşılaşması nedeniyle mutlaka Akhisar'dan 3 puanla dönmek istiyor. Şampiyonluk yolunda elini güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar bu maçtan alacağı 3 puanla şampiyonuk yarışında bir adım öne geçmek istiyor.

Akhisarspor 5 haftadır kazanamıyor

Diğer yandan Akhisarspor ise ligde orta sıralarda yer alsa da puan olarak düşme hattından çok uzakta değil. Son dönem performansı düşüşte olan takım 5 maçtır kazanamıyor. Son haftalarda sıkıntı yaşamak istemeyen Akigolar bu nedenle kendi evinde galibiyete ulaşan taraf olmak istiyor.

Beşiktaş Akhisarspor arsında oynanan maçlar

2012-2013 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbert'in golleriyle 3-1 kazandı, Akhisarspor'un tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisa'daki müsabakada ise ev sahibi ekip, Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağ'ın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaş'ın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti.

2013-2014'te Manisa'daki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa, Beşiktaş'ın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbul'da ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinson'ın golleriyle 3-0 galip geldi.

2014-2015 sezonunun ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Beşiktaş, Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Töre'nin golleriyle 3-1 kazandı, Ege temsilcisinin golünü Bilal Kısa attı. Manisa'daki müsabaka Mehmet Akyüz ve Demba Ba'nın karşılıklı golleriyle 1-1 bitti.

2015-2016'nın ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Ege ekibi, Güray Vural ve Sami'nin golleriyle 2-0 kazandı. Manisa'daki maç ise Rodallega (3), Gomez, Olcay Şahan ve Cenk Tosun'un karşılıklı golleriyle 3-3 sona erdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Manisa'daki müsabakada Beşiktaş, Talisca ve Rodallega'nın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 galip geldi. Vodafone Park'taki müsabakada da siyah-beyazlılar, Cenk Tosun, Talisca ve Atınç Nukan'ın golleriyle 3-1 kazandı, Akhisarspor'un golünü Olcan Adın attı.

Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Akhisar Beşiktaş'ı deplasmanda zorluyor

Beşiktaş, Akhisarspor ile deplasmanda yaptığı maçlarda galip gelmekte oldukça zorlanıyor.

Rakibiyle Akhisar'daki yeni stadında ilk kez karşılaşacak siyah-beyazlılar, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki 5 maçtan sadece sonuncusunu kazanabildi. Akhisarspor'un ev sahipliğindeki maçlarda taraflar birer galibiyet aldı, 3 müsabaka da berabere bitti.

Akhisarspor'un evindeki 11 golüne, Beşiktaş 10 golle karşılık verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar