için kaldı

Burak Yılmaz özür dileyecek mi?

Dün Trabzonpor'un resmi web sitesinden yapılan açıklamada Burak Yılmaz'ın kulüpten ve taraftardan özür dileyeceği açıklanmıştı.

Burak Yılmaz özür dileyecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
7 Kasım 2018 Çarşamba 19:30

Burak Yılmaz'ın Bursaspor ile oynadıkları maçta taraftarlar ile arasında yaşanan gerginlik, Trabzonspor'da bir krize neden oldu.

Bordo-mavili kulüp yaptığı açıklamayla Burak Yılmaz'a 500 bin TL para cezası kesildiğini duyurdu ancak resmi internet sitesindeki bir ifade kafaları karıştırdı.

Trabzonspor'un Burak Yılmaz için dün (6 Kasım) 15:32'de yaptığı ve içinde "camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir" ifadelerinin yer aldığı açıklamanın üzerinden 24 saatten fazla geçti ancak Burak Yılmaz cephesinden henüz bir özür mesajı gelmedi.

"Burak Yılmaz'dan da özür dilemesini istedik"

Öte yandan Trabzonspor'un "özür" ile ilgili açıklamasının ardından oluşan beklentiye rağmen yıldız golcünün metinden bir bilgisinin olmadığı ve özür konusunda yönetimle kendisinin ya da menajerinin bir görüşmede bulunmadığı iddia edildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Burak Yılmaz ile ilgili açıklamasında bir özür beklentileri olduğunu söyleyerek, "Şimdilik "kadro dışı" kararımız yok. Burak Yılmaz'dan da özür dilemesini istedik" açıklamasını yapmıştı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar