için kaldı

Güneş: Bu işin başlangıcı

Milli Takım, Arnavutluk’u 2020 Avrupa Şampiyonası’nda 2-0 yendi. Güneş maç hakkında, “İyi bir sonuç aldık ama bu işin başlangıcı. İyi başlamak, iyi bitirmek gerekiyor. Asıl bize lazım olan Moldova maçıyla bunu devam ettirmek” dedi

Güneş: Bu işin başlangıcı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
23 Mart 2019 Cumartesi 09:26

2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda Türkiye, Arnavutluk’u 2-0 yendi. Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrası konuştu.

Deneyimli teknik adam, milli takımla herkesin mutlu olmasını istediklerini belirtirken, "Milli takım ortak değer. Birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz. Bütün oyuncular sahaya çıktığında elinden geleni yaptı. Sertlik olarak kora kor mücadeleler oldu, oyuncularımız da buna karşılık verebildi" dedi.

Maçı değerlendiren Güneş, "Düşündüğümüz akıcı oyun, seyir bakımından eksikti ancak oyuncu kalitemiz onlardan iyiydi. Çıkarken top kullanmamız daha iyi olabilirdi. İyi bir sonuç aldık ama bu işin başlangıcı. İyi başlamak, iyi bitirmek gerekiyor. Asıl bize lazım olan Moldova maçıyla bunu devam ettirmek ki Haziran ayındaki iki büyük maça hazır olalım. Genel olarak havamız, oyuncuların birlikteliği, uyumu, saygısı ve sevgisi iyi" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz: çok mutluyuz

Türkiye'nin ilk golünü kaydeden Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. "Çok mutluyuz" diyen golcü oyuncu, "3 puanla başlamak önemliydi. 6 puan yaparsak güvenimiz yerine gelir. Fransa maçına daha güvenli çıkarız. Çok iyi başladık. Çok şükürler olsun." dedi.

Emre Belözoğlu: Bu maçları kazanmak lazım

Milli Takım'ın tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, Arnavutluk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bu tür maçların önemine değinen Emre Belözoğlu "Geçmişte ne yazık ki turnuvalara, böyle maçları kazanamayarak gidemedik. O yüzden çok önemliydi. Elimizden geldiğince hocalarımızla, arkadaşlarımızı bu yönde motive etmek istedik. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu turnuvalara gitmek için böyle maçları kazanmak lazım. 2 maçta 6 puan hedeflemiştik. Moldova maçını seyircimizin de desteğiyle kazanmak istiyoruz. Bugün oğlumun doğum günüydü. Ona da küçük bir doğum günü hediyesi vermiş oldum. Önümüzde 3 gün var, oturup konuşacağız doktorlarımızla ve hocalarımızla. Ben olmasam da Eskişehir'de kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar